Get Adobe Flash player

Deep Sky Derelicts (PC)

 

Zsákmányolj páratlan kincseket az elhagyatott hajókról, ha kell küzdj meg értük a kártyákkal tovább fokozott izgalmas, körökre osztott harcokban, és fejleszd felszerelésed a Deep Sky Derelicts magával ragadó, képregényszerű világában!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2018.09.26
Kiadó 1C Company
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Egy komor, sötét, disztópikus jövőben járunk, ahol az emberiség szétszóródott a galaxisban és két, eltérő kasztra szakadt. Karaktered egy szegény, állampolgárság nélküli kitaszított, aki a világűrben sodródó, elhagyatott űrhajók és állomások hulladékaiból kénytelen élni, de mégis arról álmodozik, hogy egy napon kiváltságokkal rendelkező polgár lehessen, egy lakható bolygó felszínén éljen, és természetes levegőt, vizet, és ételt fogyasszon. Valahol a Deep Sky űrszektorban egy híres, elhagyatott idegen űrhajó roncsa található, ami a belépőjegyed lehet egy jobb, kényelmesebb életbe - egy lakható bolygón, állampolgárként.

 

Toborozz és irányíts egy legfeljebb három zsoldosból álló csapatot, és indulj el gyűjtögető bázisodról, hogy felfedezd a közeli roncsokat. Miközben zsákmány és nyomok után kutatva átfésülöd az elhagyatott hajókat és állomásokat, összefuthatsz barátságos lakóikkal és kereskedőikkel, de leggyakrabban változatos ellenfeleivel. Hívd ki és győzd le őket a taktikus, körökre osztott harcokban, ahol a véletlenszerűen húzott kártyák képezik a harci akcióid változatos arzenálját. Szerezz tapasztalati pontokat magad és legénységed számára, foszd ki a holttesteket, töltsd fel a készleteket és fejlessz, amint visszatérsz a bázisodra. A gyűjtögetők hajóján lehetőséged nyílik zsoldosaid gyógyítására és szintjük növelésére, valamint új zsoldosok toborzására, felszerelésük fejlesztésére és feljavítására, vagy küldetések során az életfunkciókat fenntartó rendszerek energiájának feltöltésére.

 

• A körökre osztott, kártya alapú harcok új megközelítése
• Látványos sci-fi képregényes megjelenés és hangulat
• Végtelen testreszabási lehetőségek a karakterek és a gyűjtögető csapatok számára
• Nagyfokú újrajátszhatóság a procedurálisan generált tartalmaknak köszönhetően
• A megosztott emberi társadalom története egy disztópikus univerzumban
• Két játékmód: történet és aréna