Get Adobe Flash player

Frostpunk: Game of the Year Edition (PC)

 

A This War of Mine alkotóinak díjnyertes társadalmi túlélőjátéka most végre legteljesebb formájában is a tiéd lehet a Frostpunk számos fizikai extrát és a szezonbérletet is tartalmazó Game of the Year Edition kiadásával.

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2019.11.22
Kiadó CENEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Mire képes a társadalom, ha korlátai küszöbére taszítják? Vajon túléli és ha igen, milyen áron?

 

Közvetlenül a vég előtt...
...ahogy Dickens írta a „Két Város Regénye (1859)" című művében: „az élet legszebb pillanatai voltak ezek, és az élet legszörnyűbb pillanatai". Felfedezés, ipari fejlődés és technológiai csodák szemben a politikai feszültséggel és az extrém társadalmi rétegződéssel. Ha belegondolsz, nem is különbözik annyira attól, mint ami a mai világban történik...

 

Ami utána következett, az a jég és fagy volt. Ami az emberiségből megmaradt, az a haszontalan elektromosságot hátrahagyva a gőztechnológiával - a rettenetes fagy természetesen ellenségével - próbál túlélni.

 

A Game of the Year Edition tartalma:


• Frostpunk alapjáték
• Szezonbérlet 3 letölthető tartalommal
o THE RIFTS
Használd a hídépítés lehetőségét és hozz létre hidakat az új területeken található riftek között, és állj helyt az új Endless játékmódban. (Már elérhető)
o THE LAST AUTUMN
A masszív kiegészítő az eredeti játék eseményei előtt játszódik, és az új játékmechanikák mellett új épületeket is tartalmaz. (Tervezett megjelenés: 2019. december)
o PROJECT „TVADGYCGJR"
Az utolsó kiegészítő tartalmát titok övezi. Vajon ki tudod találni? (Tervezett megjelenés: 2020.)
• „New London - The Art of Frostpunk" - 56 oldalas, keményfedeles művészeti album
• A játék zenei anyaga (CD-n és digitális változatban)

 

• A VÁROSNAK TÚL KELL ÉLNIE
A Frostpunk egy város alapú túlélő játék, amiben a hő jelenti az életet és minden döntésnek ára van.

 

• TARTSD FENN A REMÉNYT
A túlélés a reményről és az élni akarásról szól. A képességed, hogy felébreszd és fenntartsd az emberekben ezt a két dolgot határozza meg sikered esélyeit.

 

• HOZZ TÖRVÉNYEKET
A társadalom emberek egy csoportja, akikre ugyanazon szabályokok vonatkoznak és megegyeznek az érdekeik. A törvények és szokások lefektetése kulcsfontosságú szerepet tölt be társadalmad megformálásában.

 

• DÖNTÉSEID SÚLYA
Engedélyezed a gyerekmunkát? Hogyan bánsz a betegekkel és sérültekkel? A Frostpunk olyan taktikai kihívások elé állítja a játékosokat, amivel egyúttal erkölcsüket is megkérdőjelezi.

 

• FELFEDEZÉS
A világ nem csupán a múlt darabjaiból áll, de a potenciális jövő biztosításának eszközeit is rejti embereid számára.