Get Adobe Flash player

Hearts of Iron IV (PC)

 

Légy a második világháború hadvezére! A Paradox Development Studio legújabb stratégiai játékában - a Hearts of Iron IV-ben - legfőbb fegyvered a képességed, amellyel kiválasztott nemzetedet vezeted a második világháborúban, az emberiség történelmének legnagyobb fegyveres konfliktusában.

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2016.06.06
Kiadó Paradox
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan

Győzelem, mindenáron!


Légy a második világháború hadvezére! A Paradox Development Studio legújabb stratégiai játékában - a Hearts of Iron IV-ben - legfőbb fegyvered a képességed, amellyel kiválasztott nemzetedet vezeted a második világháborúban, az emberiség történelmének legnagyobb fegyveres konfliktusában. 

 

A harcmező sűrűjétől egészen a főparancsnoki szintig vezetheted a dicsőség felé nemzetedet, háborút vívva a frontokon és a tárgyalóasztal mellett. A kezedben a hatalom, amellyel felboríthatod a második világháború egyensúlyát.

Itt az ideje, hogy megmutasd mire vagy képes a világ legnagyobb katonai vezetőjeként. Ismét átéled, vagy újraírod a történelmet? Megváltoztatod a világ sorsát?

 

Jellemzők:

 

  • Totális stratégiai hadviselés - A háborút nem csak a szárazföld, a tengerek és a levegő csataterein, de a laborokban, gyárakban, hátsó szobákban, a nemzetközi kereskedelem frontjain, valamint a férfiak és nők szívében és elméjében nyerik meg.
  • A háború leghitelesebb valós idejű szimulációja - Hagyd, hogy a második világháború legnagyobb parancsnokai a kor arzenáljával - amelyben tankok, repülők, hajók, fegyverek és az újonnan felfedezett tömegpusztító fegyverek is megtalálhatóak - vívják meg küzdelmedet.
  • Küzdj bármely nemzetet irányítva az emberiség történetének legnagyobb konfliktusában! - Válassz a győzelemért küzdő legnagyobb hatalmak, vagy a háború viharát átvészelni próbáló kisebb nemzetek közül.
  • Változtasd csatatereddé a világot! - Éld át a második világháború teljes időtartamát a topográfiai nézetben, ahol az évszakok váltakozása ugyanolyan részletesen le van modellezve, mint az időjárás, vagy a domborzati viszonyok. A hó, a sár és a viharok erőteljes szövetségeseid, de könyörtelen ellenségeid is lehetnek. 
  • Tárgyalj, vagy vidd keresztül erővel az akaratod! - Tapasztald meg a fejlett politikai és diplomáciai rendszerek működését, alkoss frakciókat, vegyél részt az erőforrásokkal történő kereskedelemben és nevezz ki minisztereket pártodban. 
  • Intenzív online küzdelem - Küzdj a kompetitív és a kooperatív, akár 32 fő részvételével zajló online háborúban. Hotjoin (gyors, játék közbeni csatlakozás) és platformok közötti (PC/Mac/Linux) többjátékos lehetőség. 
  • Ruházd fel nemzeted egyedi képességekkel! - Ismerd meg a rugalmas technológiai rendszert, ahol az összes nagyhatalom egyedi identitással rendelkezik. Fejlessz ki részletekben gazdag, történelmi harckocsikat és repülőgépeket a kutatást és a harctéri tapasztalatot felhasználva.