Get Adobe Flash player

Men of War: Assault Squad 2 - Cold War (PC)

 

Vezesd győzelemre a szovjet vagy amerikai seregeket a nagysikerű Men of War: Assault Squad 2 önálló kiegészítőjében!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2019.09.12
Kiadó 1C Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

A legendás RTS sorozat, a Men of War végre elért a hidegháború korába. Irányítsd az amerikai vagy szovjet erőket, teljesítsd küldetéseid és ragadd magadhoz a győzelmet!

 

Vedd át az irányítást egyszerű és különleges egységekből, köztük támogató járművekből, könnyű és nehéz tankokból, tüzérségi járművekből, harci helikopterekből és csatafordító vadászgépekből álló hatalmas seregek felett, majd vezesd őket győzelemre lerombolt városokon, erődszerű határövezeteken, mezőgazdasági területeken, romos légitámaszpontokon és álmos téli falvakon át a klasszikus RTS sorozat legújabb részében, melyben a siker kulcsa az erős vezetés és a megfelelő menedzsment!

 

A sorozat történetében először bemutatkozik továbbá a dinamikus hadjáratgenerátor, amivel a Men of War: Assault Squad 2 - Cold War közel végtelen számú élményt nyújt a játékosoknak szólóban és a többjátékos módokban egyaránt.

 

A fő kampány öt hatalmas térképet tartalmaz. Válaszd ki kezdéskor a kampány hosszát, majd ha végeztél opcionálisan átválthatsz az Infinite Campaign módra, hogy további menetelj seregeddel, de persze akár új kampányt is indíthatsz olyan tetszőleges paraméreterekkel, mint a készletek, a frakciók és nehézség.

 

• Állj az Amerikai Egyesült Államok vagy a Szovjetunió oldalára
• A dinamikus hadjáratgenerátor rendkívüli újrajátszhatóságot biztosít a szóló és kooperatív módokban véletlenszerűsített csatákkal és egyedi seregösszetétellel
• Kompetitív internetes többjátékos módok
• Combined Arms mód: foglald el a zászlópontokat minden katonai erődet bevetve
• Annihilation mód: kényszerítsd térdre ellenfeleidet, vagy foglald el bázisukat, miközben biztosítod a harctéren elszórt értékes készleteket
• Parancsolj hatalmas seregeknek, vagy irányíts egyetlen egységet a sorozat meghatározó Direct Control módjával