Get Adobe Flash player

Total War: Warhammer

 

A valós idejű harcok és az addiktív, körökre osztott, politikával, birodalomépítéssel, ármánykodással átitatott kampányt keverő egyedi játékmenet révén a Total War™: WARHAMMER® játékórák százaival várja a háborúra éhes stratégákat!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2016.05.24
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core 2 Duo 3.0 GHz
RAM: 3 GB
HDD: 35 GB
Videókártya: AMD Radeon HD 5770 1024 MB / NVIDIA GTS 450 1024 MB / Intel HD 4000

A valós idejű harcok és az addiktív, körökre osztott, politikával, birodalomépítéssel, ármánykodással átitatott kampányt keverő egyedi játékmenet révén a Total WarTM: WARHAMMER® játékórák százaival várja a háborúra éhes stratégákat!

 

Négy, egymástól teljesen eltérő faj élén vághatsz bele a háborúba: a Birodalom, a Törpék, a Vámpírhercegek és a Zöldbőrűek egyedi egységekkel és saját stratégiákkal indulnak csatába. Vezesd őket győzelemre a nyolc Legendás Hadúr egyikét irányítva, mívesen megmunkált fegyverekkel, páncélokkal bővítve arzenáljukat a számtalan küldetés sikeres teljesítése után járó új eszközöknek hála. A Total War-játékok történetében először még a mágiát is segítségre hívhatod, és hatalmas, repülő lényeket is bevethetsz, a vérszomjas sárkányoktól kezdve egészen a hatalmas griffmadarakig!

 

Az alapjátékkal ráadásul nem ér véget a történet, hiszen két további, önállóan futó bővítmény gondoskodik arról, hogy ez legyen a patinás széria eddigi legtartalmasabb, legmonumentálisabb epizódja, egy olyan epikus trilógia, amely az alapjaitól írja újra a fantasy stratégiák szabályait.

 

Ez egy új korszak hajnala. A Total WarTM: WARHAMMER® legendás hősök, hatalmas szörnyetegek, repülő lények, mágikus erők és rémálomszerű lények seregének világát hozza el.

 

A szabályok megváltoztak, egy dolog azonban örök: maga a háború!

 

Ez a végelláthatatlan hódítások kora, ahol harcosok ezrei csapnak össze elképesztően hatalmas csatákban, miközben az egyes fajok seregeit a világ meghódítására készülő hősök vezetik.

 

És mindannyian a te parancsaid várják!

 

A derék Karl Franz a Birodalom katonáit vezényli, melynek célja, hogy a széttöredezett birodalom vezetőit egy zászló alatt egyesítve vegyék fel a harcot közös ellenségeikkel szemben.

 

A csaták brutalitására éhező, orkokból és goblinokból álló Zöldbőrűek a Grimgor Ironhide vezette törzshöz csapódva próbálják a vérontás iránti kiapaszthatatlan vágyukat feltüzelni.

 

Thorgrim király a törpék seregének élére állva vezényli ki seregeit azok hegyi erődjeikből, bosszúszomjasan masírozva ellenfeleik felé, megpróbálva megtorolni az évezredek során elszenvedett sérelmeket.

 

Azt azonban halálos titok övezi, hogy a Vámpírhercegeket mi motiválhatja: Mannfred von Carstien egyenesen az élőholtak soraiból toborzott sereget, és ki tudja, mi a célja...

 

És míg a Régi Világot a háború, az árulás és a felfoghatatlan hatalmak mardossák, északról egy sokkal nagyobb viszály árnyéka leselkedik: a baljós szelek magát az univerzum anyagát tépik, szakítják...

 

Jellemzők


 

  • Vezess rendkívüli fajokat a csatába: A Birodalom derék katonái, a Törpék bosszúszomjas harcosai, a vérszomjas Vámpírhercegek lényei, és az orkokból, goblinokból verbuválódott Zöldbőrűek oldalán is végigviheted a kampányt, kihasználva az egyes fajok egyedi karaktereit, egységeit és harci stílusait!
  • Irányíts legendás hősöket: Válassz egyet a Warhammer Fantasy világának nyolc Legendás Hadúrja közül, és fegyverezd fel őket új eszközökkel, páncélokkal, varázslatokkal, melyeket hosszú, összefüggő küldetések teljesítése után zsebelhetsz be.
  • Hódítsd meg a világot: A Total War-széria első fantasy világa csak rád vár, egy gigantikus, szabadon felfedezhető, bejárható kampánytérképen, mely egy mágia tépázta, furcsa vidékkel, halálos lények sokaságával teremt egy olyan egyedi fantasy birodalmat, melyet videojátékban még nem láthattál.
  • Engedd szabadjára a szörnyeket: A Total War: WARHAMMER világa sárkányok üvöltésétől, óriások robajától, és csataménesek zajától hangos. Téged is vár a csatatér, ahol több emelet magas szörnyetegek, természetfeletti lények tornyosulnak a több ezer főből álló seregek fölé!
  • Vesd be a mágia erejét: Sújts le ellenfeleidre mágikus viharokkal, olvaszd meg páncéljaikat, oltsd ki csata iránti vágyuk lángját. Toborozz varázslókat, sámánokat és nekromantákat, akik ép ésszel felfoghatatlan erőket forgatnak a győzelem kivívása érdekében.
  • Figyeld az eget: Küldd ellenfeleidre a törpék gyrokoptereit, vess be sárkányokat - a Total War-játékok történetében először urald az eget is, a jól ismert játékmenet szabályait újraíró légi egységeknek hála.
  • Az eddigi legnagyobb csomag: Az alapjátékon felül két hatalmas, játékórák sokaságát tartalmazó, önállóan futó kiegészítő is érkezik, melyek révén a Total War: WARHAMMER a széria történetének leghatalmasabb epizódja lesz!