Get Adobe Flash player

The Elder Scrolls Online: Gold Edition (PS4)

 

2015-ben a többszörösen díjnyertes, 20 éve futó Elder Scrolls-széria megvetette a lábát az online játékok világában, most pedig a The Elder Scrolls Online: Gold Edition egyetlen csomagba pakolja a komplett történetet és az azt kibővítő négy nagy kiegészítőt!

 
 
Platform PC
Típus Szerepjáték (RPG)
Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2016.09.09
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol + PlayStation Plus előfizetés

2015-ben a többszörösen díjnyertes, 20 éve futó Elder Scrolls-széria megvetette a lábát az online játékok világában, most pedig a The Elder Scrolls Online: Gold Edition egyetlen csomagba pakolja a komplett történetet és az azt kibővítő négy nagy kiegészítőt! Tamrielt még sose volt ennyire könnyű és egyszerű bejárni, Skyrimtól egészen Daggerfallig: látogass el Abah's Landingre és sajátítsd el a tolvajlás minden trükkjét; a Gold Coaston a Dark Brotherhood kötelékéhez csatlakozva válhatsz igazi orvgyilkossá, vagy épp lovagolj el Wrothgarba, és segíts az Ork királynak, Kurognak Orsinium újraépítésében. Kalandozz Tamrielben egyedül, barátokkal, vagy egy céh tagjaként, vagy vesd bele magad Cyrodiil legmonumentálisabb, több ezer főt megmozgató csatáiba, a Szövetségek Háborújába. Válj bármely fegyvertípus mesterévé, kovácsolj epikus páncélokat, szabd testre karaktered. Minden döntés a te kezedben van, a sorsod kovácsa te magad vagy a The Elder Scrolls Online világában!

 

Tartalom:

 

 • The Elder Scrolls Online alapjáték
 • DLC-csomagok:
  Imperial City
  Orsinium
  Thieves Guild
  Dark Brotherhood
  Palomino mount
 • 500 Korona a teljesen új játékosoknak (akik korábban nem rendelkeztek fiókkal), amit a játékbeli boltban költhetsz el

 

 

Jellemzők

 

Díjnyertes szerepjáték

Az MMORPG.com oldal „2015 legjobb MMO-ja" díjának birtokosa.

 

Minden egyben

A The Elder Scrolls Online: Gold Edition nem csupán az alapjátékot, de annak négy nagy kiegészítőjét is tartalmazza, több mint 40 órányi extra sztoritartalommal toldva meg a kalandokat, mindezt négy új zónával, új ellenfelekkel, és elképesztő mennyiségű loottal fejelve meg.

 

Folyamatosan fejlődik

A közösséggel együttműködve a fejlesztőcsapat folyamatosan a The Elder Scrolls Online fejlesztésén és bővítésén dolgozik, új funkciókkal és tartalommal bővítve annak világát.

 

Játssz úgy, ahogy szeretnél

Csatázz, kraftolj, halássz, lopj, ostromolj, vagy épp kalandozz: csak rajtad múlik, hogy mit teszel az Elder Scrolls világában. Sajátítsd el bármely fegyvertípus használatát, hozz létre új páncélokat, szerezz új képességeket, járd be Tamrielt és ismerd meg a történetét. Csatázz egyedül vagy barátokkal, vagy csatlakozz a több ezer játékost megmozgató epikus csatákhoz!

 

Nem szükséges előfizetés

A The Elder Scrolls Online élvezetéhez nincs szükség előfizetési díj befizetésére: a Gold Edition megvásárlása azonban a komplett ESO élményt egy csomagban nyújtja át. PS4-en és Xbox One-on aktív PS+ vagy Xbox Live Gold előfizetés szükséges a játékhoz!