Ace Combat Assault Horizon: Enhanced Edition (PC)

 

A Project Aces csapat által feljesztett ACE COMBAT ASSAULT HORIZON végre debütál a PC platformon is. A játékosok a világ valós helyszínein - néhol felhőkarcolókat kerülgetve - változtathatják ellenségeiket szuperszonikus roncs-tűzgolyókká az intenzív egyjátékos, kooperatív többjátékos és online többjátékos légiharcokban. A játékban a forradalian új Close-Range Assault System (Rövid Hatótávolságú Támadórendszer) biztosítja a nagysebességű, akrobatikus, egy-az-egy-elleni légiharcok feszültségét és izgalmát.

 
 
Platform PC
Típus Akció
Szimulátor
Nyelv lang
Megjelenés 2013.01.25
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nincs adat

A Project Aces csapat által feljesztett ACE COMBATTM ASSAULT HORIZON végre debütál a PC platformon is. A játékosok a világ valós helyszínein - néhol felhőkarcolókat kerülgetve - változtathatják ellenségeiket szuperszonikus roncs-tűzgolyókká az intenzív egyjátékos, kooperatív többjátékos és online többjátékos légiharcokban. A játékban a forradalian új Close-Range Assault System (Rövid Hatótávolságú Támadórendszer) biztosítja a nagysebességű, akrobatikus, egy-az-egy-elleni légiharcok feszültségét és izgalmát.

 

  • Az ACE COMBATTM ASSAULT HORIZON: ENHANCED EDITION külön a PC játékosok igényeire optimalizált grafikával és irányítással rendelkezik. A PC változat tartalmazza a konzol verziók premierje óta megjelent letölthető tartalmakat is. A játékosok azonnal hozzáférhetnek az új repülőgéptípusokhoz, festésekhez, térképekhez, illetve készségekhez. A többjátékos játékmódok támogatják a Microsoft Games for Windows® Live-ot.
  • A valaha látott legszebb grafika az Ace Combat sorozat történetében - A PC-k teljesítményét kihasználva az ACE COMBATTM ASSAULT HORIZON: ENHANCED EDITION a sorozat történetének eddigi legszebb grafikájával rendelkezik (1920*1200 képpontos felbontás 60fps mellett). A pusztítás még soha nem volt ennyire gyönyörű.
  • Az egyik legteljesebb és legváltozatosabb repülőgép-arzenál - A PC változat a konzol verziók megjelenése óta kijött DLC-k nagy részét tartalmazza. A játékosok olyan további repülőgépek és helikopterek pilótafülkéjébe pattanhatnak, mint az YF-23 Black Widow II, a Su-37 Terminator vagy a Ka-50 Hokum, emellett pedig még több színvariáció és exkluzív készségek állnak rendelkezésükre.
  • Élvezd a többjátékos módokat - Az egjátkos kampány mellett a játékosok a Games for Windows Live-on keresztül kooperatív és kompetitív többjátékos módokban is részt vehetnek.
  • Forradalmian új Rövid Hatótávolságú Támadórendszer (Close-Range Assault System) - Csúcssebességű légi akrobatika, szédítő egy-az-egy-elleni légicsaták, pusztítás alacsony és nagy magasságban. 
  • Drámai, valósághű történet - A New York Times Best Seller listás katonai szerző Jim DeFelice tollából származó történetben a játékosok egy magával ragadó, a világ valós helyszínein játszódó háborús dráma részesei lehetnek.

 

 

Ace Combat Assault Horizon trailer (X360 és PS3 verzió)