Get Adobe Flash player

DiRT Rally (PC)

 

A Steam Korai Hozzáférés programjában elért hatalmas sikert követően a Codemasters extra tartalommal megfejelve 2016. április 5-én PS4-re, Xbox One-ra és PC-re (lemezes kiadásban) is elhozza a DiRT Rally-t!

 
 
Platform PC
Típus Szimulátor
Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2016.04.05
Kiadó Koch Media
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan

A Steam Korai Hozzáférés programjában elért hatalmas sikert követően a Codemasters extra tartalommal megfejelve 2016. április 5-én PS4-re, Xbox One-ra és PC-re (lemezes kiadásban) is elhozza a DiRT Rally-t!

 

A DiRT Rally minden idők legélethűbb és legizgalmasabb rallyszimulátora, amit maga a rajongótábor tesztelt a terepen, több mint 80 millió mérföldnyi utat szelve át. Tökéletesen megragadja azt az izgalmat, amit az igazi versenyzők éreznek, tudván, hogy egyetlen elrontott kanyar is a féktelen száguldás végét jelentheti.

 

Minden egyes szakasz más és más módon tesz próbára, miközben a havas, a jeges, a sáros vagy épp a kavicsos utakon száguldasz. Ahogy egyre több a teljesítendő szakasz és egyre inkább elhasználódik a kocsid, úgy kell a csapatodnak is küzdenie, hogy a maratonná változó futamok során minden koncentrációd és tudásod bevetve szerezd meg a lehető legjobb időt.

 

A DiRT Rally ezen felül hivatalosan licencelt Rallycross tartalommal is rendelkezik, lehetővé téve, hogy összemérd a tudásod a világ leggyorsabb offroad kocsijaival a jól ismert szakaszokon, egyedül vagy más online játékosok társaságában állva a sarat.

 

A Steam Korai Hozzáférés keretén belül látott tartalmakon felül extra bővítményekkel érkezik az új kiadás. Ilyen a Classic Mini és a Super 1600-as versenyszéria, a 21, minden részletre kiterjedő oktatóvideó, amely a versenyzés összes fortélyát elmagyarázza, valamint a Pikes Peak kavicsos pályája, ahol Colin McRae három ikonikus kocsifestését is bevetve élheted újra a legendás bajnok egyik legkeményebb versenysorozatát.

 

A DiRT fejlesztőcsapata ezen felül hét új autót is a csomagba pakolt, olyan rajongói kedvencekkel, mint:

 

• Peugeot 208 T16 Pikes Peak
• Renault 5 Turbo
• Renault Alpine A110
• Opel Corsa Super 1600
• Peugeot 207 S1600
• Renault Clio S1600
• Mini Classic Rallycross

 

 

Jellemzők


 

  • IKONIKUS KOCSIK - A rally lényege, hogy mindig rendelkezésre álljon a legjobb eszközpark, a legjobb stratégia, és a legjobb csapat. A DiRT Rally mindezzel rendelkezik: több mint 40 ikonikus autó volánja mögé ülhetsz be, napjaink legmodernebb gépeitől kezdve egészen a klasszikus rallyjárgányokig.
  • HAT MASSZÍV RALLY TÖBB MINT 70 SZAKASSZAL - Kanyargos erdei ösvények, halálos veszélyt rejtegető, szakadékkal övezetett domboldalak, vékony hegyi utak: csak te, és az út. Autózz Wales sáros vidékein, Görögország poros útjain, Monte Carlo jeges betonján. Mászd meg a Pikes Peak legendás dombjait, Svédország hegyes vidékeit, vagy Finnország elképesztően látványos pontjait.
  • HIVATALOS FIA WORLD RALLYCROSS TARTALOM - Versenyezz a Lydden Hill, a Holjes vagy a Hell szakaszain a világ hat leggyorsabb offroad kocsijának volánja mögött ülve.
  • FEJLESZTÉSEK, JAVÍTÁSOK, TUNINGOLÁS - A DiRT Rally-ban nem csupán a versenyzéssel kell foglalkoznod, de a kocsiddal is: javítsd, fejleszted, tuningold a kocsidat.
  • KIHÍVÁSBAN GAZDAG, KOMPROMISSZUMMENTES VEZETÉSI MODELL - Ahhoz, hogy a DiRT Rally az eddigi legkeményebb és legéletszerűbb szimulátor legyen, a Codemasters az alapoktól építette újra a DiRT Rally fizikai szimulációs modelljét, amely így már olyan dolgokat is figyelembe vesz, mint az autók csúszásakor fellépő súrlódás vagy a kerekek alá begyűrődő terep. Ennek hála olyan vezetési élményben lehet részed, mint még egy hasonszőrű játékban sem!
  • CSAPATMENEDZSMENT - Vegyél fel, vagy épp rúgj ki csapattársakat, akik képességeiket bevetve gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb időt érd el, kocsid pedig mindig a lehető legjobb állapotban legyen. Taníts nekik új képességeket, kovácsolj belőlük igazi csapatot, hogy együtt vívjátok ki a győzelmet!
  • ONLINE LIGATÁMOGATÁS - Alkoss csapatokat barátaiddal, és versenyezzetek a saját bajnokságaitokban, vagy csatlakozzatok egy már létezőhöz az interneten!
  • NAPI, HETI, HAVI KIHÍVÁSOK - Te a DiRT világa ellen: vegyél részt a napi, heti, vagy épp a havi kihívásokban, szerezz játékbeli valutát, és azt fordítsd csapatod és kocsid javítására!

 

 

VÁSÁROLD MEG PARTNEREINKNÉL!