Get Adobe Flash player

XCOM: Enemy Unknown (PS3)

 

Az XCOM: Enemy Unknown-ban egy titkos, félkatonai szervezet – az XCOM – vezetőjét alakítjuk. Az XCOM parancsnokaként a földönkívüliek világméretű inváziója ellen kell felvennünk a harcot - ehhez pedig az erőforrások óvatos menedzselése mellett meg kell határoznunk a technikai fejlesztések irányát, a csaták során pedig a stratégiát és egyedi egységeink taktikáját.

 
 
Platform Playstation 3
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2012.10.12
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation3 játékkonzol

Az XCOM: Enemy Unknown-ban egy titkos, félkatonai szervezet - az XCOM - vezetőjét alakítjuk. Az XCOM parancsnokaként a földönkívüliek világméretű inváziója ellen kell felvennünk a harcot - ehhez pedig az erőforrások óvatos menedzselése mellett meg kell határoznunk a technikai fejlesztések irányát, a csaták során pedig a stratégiát és egyedi egységeink taktikáját. Az eredeti - 1994-es - UFO/X-COM rengeteg játékos és újságíró szerint a valaha készült legjobb játékok egyike, mely a stratégiák szakértőjeként elismert Firaxis Games kezei között születik újjá. Az XCOM: Enemy Unknown az eredeti játék örökségére alapozva teljesen új történettel, ellenfelekkel és az idegenek ellen bevethető technológiákkal érkezik. Célunk ismét a Föld és az emberiség megvédése technológiai fejlesztések, bázisunk létrehozása, küldetések megtervezése, és katonáink ütközetben történő irányítása révén.

 

Ajándék „Elite Soldier Pack" az előrendelőknek, mely a következőket tartalmazza:

Elite Soldier Pack

 

  • Klasszikus X-COM katona: az X-Com: UFO Defense öltözéke a szőke hajjal kombinálva igazán ütős szerelés.

  • Katonai terepcsomag: turbózd fel a páncélokat több esztétikai újítással, beleértve a vadonatúj Hyperion és Reaper katonai páncélszetteket.

  • Színek teljeskörű testreszabása: Különféle színek és árnyalataik segítségével szabd személyre csapatod megjelenését.