Get Adobe Flash player

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles (PS4)

 

Japánban járunk, a Taisho-periódusban. Tanjiro, egy jószívű fiú, aki faszén eladásából él, arra tér haza, hogy családját egy démon lemészárolta, ráadásul fiatal húga, Nezuko, az egyetlen túlélő démonná változott. Habár a könyörtelen valóság összeroppantotta, Tanjiro elhatározza, hogy démonvadásszá válik, azért, hogy testvérét visszaváltoztassa, családja mészárosát pedig egyszer és mindenkorra elintézze.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2021.10.15
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

A testvérek bús történetében az emberiség és a démonok sorsa fonódik össze!


A Hinokami Chronicles egy lenyűgöző arena fighter stílusú játék a CyberConnect 2 csapatából, melyben a játékosok újraélhetik a Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc" és "Mugen Train Arc" felejthetetlen pillanatait.


Kövesd a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba animéból ismerős Tanjiró történetét, miközben szembeszáll a démonokkal, hogy húgát, Nezukot visszaváltoztassa emberré.


Jellemzők

LENYŰGÖZŐ ARÉNACSATÁK
Sajátítsd el a számos képességet és az animéból ismerős gazdag karakterkínálatot, hogy felülkerekedj a kihívókon lokálisan vagy online*.


LENDÜLETES DRÁMA
Ragadd meg Tanjiro Kamado kardját, és vezesd végig útján, melynek során démonvadásszá válik, és megkísérli visszaváltoztatni húgát.


IZGALMAS BOSSHARCOK
Az akció és a dráma elérik csúcsukat a nagy hatalommal bíró démonok csatái során, melyek alaposan letesztelik Tanjiro harciasságát és rátermettségét.


AZ EREDETI ANIME SZINKRONSZÍNÉSZEK
Az anime angol és japán szinkronszínészei kölcsönzik hangjukat a játékban feltűnő karaktereknek.


*A Versus Online mód használatához PlayStation Plus / Xbox Live Gold előfizetés szükséges
**A mentések és a trófeák nem oszthatók meg a PS4-es és a PS5-ös változat között


***Ha már rendelkezel a PS4-es verzióval, annak lemezét a PS5-be helyezve elérheted a PS5-ös változatot is. A PS5-ös változat ezen eléréséhez lemezmeghajtóval rendelkező PS5 megléte szükséges.