Digimon Survive (PS4)

 

A Digimon Survive egy új, Takuma Momozuka által vezetett tinédzser csoportot mutat be, akik elvesznek egy iskolai túra alkalmával és egy furcsa új világban találják magukat, tele szörnyekkel és veszéllyel.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.07.29
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


Ez egy történet a túlélésről, egy furcsa új világban.

 

A Digimon Anime 20. évfordulóját ünnepelve, a Digimon Survive egy teljesen új kalandot hoz el nekünk, amely egy rejtélyes világban játszódik Uichi Ukumo által kreált karakterekkel, és amelynek zenéjét az elismert Tomoki Miyoshi szerezte.

 

A Digimon Survive egy új, Takuma Momozuka által vezetett tinédzser csoportot mutat be, akik elvesznek egy iskolai túra alkalmával és egy furcsa új világban találják magukat, tele szörnyekkel és veszéllyel. Ahogy egy animált világban próbálják magukat átküzdeni a haza vezető, nehéz döntésekkel és halálos csatákkal kikövezett úton, a játékosok döntései a játék során befolyásolják a szövetséges szörnyek fejlődését és a játék végkimenetelét. A játékban a csatákat 2D-ben vívhatjuk meg egy klasszikusabb SRPG stílusban.

 

Jellemzők


• Magával ragadó történet - Éld át az anime-stílusú történetmesélést, tele izgalmas drámával, animált átvezetőkkel és egy egyedi karakterfelhozatallal Uichi Ukumo kezei közül.

 

• A hatalom a kezedben van - A döntéseid nagymértékben befolyásolják a játékmenetet, így az útvonalak és a lehetséges befejezések rajtad múlnak. A stratégiai szövetségektől kezdve a Digimonok digivolúciójáig, minden döntésed számít!

 

• Eredeti zenék - Élvezd az elképesztő, 15 dalból álló zeneválogatást, melyet a világhírű zeneszerző, Tomoki Miyoshi komponált.

 

• Izgalmas játékmenet - Győzd le ellenfeleidet egy klasszikus, taktikai, körökre osztott harcban, amely tele van stratégiai elemekkel.