Get Adobe Flash player

Grand Theft Auto: A The Trilogy — The Definitive Edition (PS4)

 

Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz az eredeti Grand Theft Auto-trilógia műfajteremtő klasszikusaival.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2021.12.07
Kiadó Rockstar Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz az eredeti Grand Theft Auto-trilógia műfajteremtő klasszikusaival: a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas az új generáció számára frissítve, most már mindenre kiterjedő fejlesztésekkel, beleértve a ragyogó új világítást és környezeti fejlesztéseket, a nagy felbontású textúrákat, a növelt megjelenítési távolságot, a Grand Theft Auto V-stílusú irányítást és célzást, és még sok minden mást, ami új részletességgel kelti életre ezeket a szeretett világokat.

 

A Grand Theft Auto: A The Trilogy - The Definitive Edition tartalma:• Grand Theft Auto III: Az egész Liberty City-ben kezdődik. A Grand Theft Auto III forradalmi szabadságával, hogy bárhová mehetsz és bárkit kirabolhatsz. A könyörtelen bűnözői alvilág karnyújtásnyira lesz, ha van elég bátorságod hozzá.

 

• Grand Theft Auto: Vice City: Üdv az 1980-as években. Következzék egy olyan ember története a meghökkentő frizurák és a pasztellszínű öltönyök korából, aki felküzdi magát a bűnözővilág csúcsára. A Grand Theft Auto visszatér Tommy Vercetti árulásról és bosszúról szóló történetével egy neonfényben úszó, vad szórakozással és lehetőségekkel teli trópusi városban.

 

• Grand Theft Auto: San Andreas: Öt évvel ezelőtt Carl „CJ" Johnson elmenekült a Los Santos-béli San Andreas homályából... a bandaháborúk, drogok és korrupció mocskában fuldokló városból. Most a '90-es évek elején járunk. CJ-nek haza kell térnie. Anyját meggyilkolták, a családja széthullott, gyerekkori barátai pedig egytől egyig a vesztükbe rohannak. Amikor visszatér a környékre, néhány zsaru hamisan gyilkossággal vádolja meg, ezért CJ olyan utazásra kényszerül, ami keresztülviszi egész San Andreas államon, hogy megmentse családját és átvegye az irányítást az utcák felett a mindent megváltoztató sorozat következő részében.

 

Fejlesztette a Rockstar Games, adaptálta a Grove Street Games.

Rockstar Games, Inc. 622 Broadway, New York, NY, 10012. © 2001-2021. A Rockstar Games, a Grand Theft Auto, a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City, a Grand Theft Auto: San Andreas és az R* logó a Take-Two Interactive márkái/logói/kapcsolódó szellemi termékei. Unreal® Engine, Copyright 1998-2021, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Oodle használatával. Copyright © 2008-2021 by Epic Game Tools, Inc. A besorolási ikon az Entertainment Software Association védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.


A játék használatát a www.rockstargames.com/eula címen elérhető Végfelhasználói licencszerződés (EULA) szabályozza. A játék egyes funkcióihoz internetkapcsolat szükséges. A Rockstar semmilyen időpontban - beleértve a megjelenés időpontját - nem garantálja az olyan online funkciók elérhetőségét, mint a játékon belüli vásárlások, a többszemélyes játék vagy a letölthető tartalom. Minden online funkcióra a www.rockstargames.com/legal címen elérhető feltételek vonatkoznak. A játék bizonyos funkcióihoz Rockstar Social Club fiók regisztrálása, egyszer használatos sorozatszám vagy további díjak szükségesek; az ilyen funkciók nem átruházhatók. A Rockstar fenntartja a jogot, hogy a játék bármely funkcióját saját belátása szerint, előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy elérhetőségét megszüntesse. Információ, ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www.rockstar.com/support.


Ez a játék a képzelet szüleménye; bármilyen hasonlóság valós helyekkel, emberekkel vagy entitásokkal a véletlen műve, és nem jelenti harmadik fél szponzorációját vagy jóváhagyását a játék tartalmával kapcsolatban.