Sonic Frontiers (PS4)

 

A világok összeütköznek Sonic the Hedgehog legújabb nagysebességű kalandjában! A hiányzó Chaos Emeraldok után kutatva Sonic egy ősi szigeten ragad, amely hemzseg a szokatlan lényektől.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Kaland
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.11.08
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Éld át a Sonicot úgy, mint még soha!

 

A világok összeütköznek Sonic the Hedgehog legújabb nagysebességű kalandjában! A hiányzó Chaos Emeraldok után kutatva Sonic egy ősi szigeten ragad, amely hemzseg a szokatlan lényektől. Harcolj erős ellenségek hordáival, miközben felfedezed az akció, a kaland és a rejtélyek gyönyörű világát. Érj el új magasságokba és éld át a nagysebességű, nyíltzónás platforming szabadságának izgalmát, miközben keresztülszeled az öt hatalmas Starfall szigetet. Ugorj fejest a kalandba, használd az ősök erejét és harcolj, hogy megállítsd ezeket az új, rejtélyes ellenségeket. Köszöntünk a Sonic játékok evolúciójában!

 

Jellemzők

 

Éld át az új nyíltzónás platformingot
Száguldj át öt hatalmas túlvilági szigeten, tele sűrű erdőkkel, zuhogó vízesésekkel és tűzforró sivatagokkal, melyek közül mindegyiknek meg vannak az egyedi platforming kihívásai és rejtett titkai, amelyek felfedésre várnak.

 

Példátlan nagysebességű szabadság
Kalandozz a Starfall szigeteken és nézd meg mi vár rád, mindezt olyan sebességgel, amire csak Sonic képes. Száguldj arra, amerre csak akarsz és fedezz fel mellékküldetéseket, oldj meg rejtvényeket, mássz meg óriási építményeket, menj horgászni és találkozz egy-két ismerős arccal az utad során.

 

Tedd próbára magad a Cyber Spaceben
Utazz el a Cyber Space szintekre a szigeten szétszórt portálokon keresztül és teljesíts 3D platforming kihívásokat Sonic sebességével és tedd próbára a képességeidet.

 

Cyber-meghajtású harc
A Starfall Islands olyan furcsa lényeknek ad otthont, amilyenekkel Sonic még soha nem találkozott. Használd az új harcrendszert és képesség-fa fejlesztéseket és harcolj stratégikusan úgy, hogy kombinálod a különböző mozdulatokat, mint a kitérés, a kivédés, a counterek, a kombók és a teljesen új Cyloop készség, hogy legyőzd ezeket a rejtélyes ellenségeket és hatalmas titánokat.

 

Egy új kaland, tele rejtéllyel és cselszövésekkel
Légy Sonic és kalandozz, hogy felfedd egy ősi civilizáció maradványainak rejtélyét, amelyet most egy sereg robot árasztott el. Mindössze egy maréknyi kérdéssel és egy testetlen hanggal, ami vezet, indulj útnak, hogy megmentsd a barátaidat és Starfall Islands rejtélyes lakóit a kolosszális, gépesített fenyegetéstől.