STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN™ (PS4)

 

A STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN™ a Square Enix legújabb akció RPG-je, mely a Team NINJA és a KOEI TECMO GAMES közös partnerség eredménye, a Final Fantasy® széria új víziója.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2022.03.18
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

A STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGINTM a Square Enix legújabb akció RPG-je, mely a Team NINJA és a KOEI TECMO GAMES közös partnerség eredménye, a Final Fantasy® széria új víziója.

 

Korábbi szenvedéseik emléke eltemetve nyugszik a lelkükben...

 

Ebben a brutális RPG-ben, Jacknek nincs választása, vissza kell hoznia a kristályok fényét a királyságba. Egy királyságba, amit mega alá temetett a sötétség. Az út nem kellemes, cserébe tele van halálos akadályokkal és borzalommal.

 

Küzd keresztül magad kínzó csatákon és kihívásokon pusztító arzenáloddal. Többféle nehézségi fog közül választhatsz, továbbá munkák és fegyverek széles választéka áll rendelkezésedre, hogy a csapatodat terveid szerint formálhasd és eldöntsd, hogyan akarsz játszani.

 

Vajon a kristályok fénye helyreállíthatja a békét? Vagy csak egy másfajta sötétséget hoznak el? Esetleg valami egészen mást...?

 

Jellemzők


A Final Fantasy-széria legkegyetlenebb és legdinamikusabb csatái!
Rengeteg kihívást jelentő feladat illusztrálja a történetet. A dinamikus fegyver képességek mellett, a csaták során kiemelt helyet kaptak a meghatározó tettek és képességek, melyeket jól ismer mindenki a Final Fantasy játékokól. Ha egy ellenfélnek teljesen lemeríted a Break-skáláját, egy megsemmisítő Soul Burst akcióval szó szerint porrá tudod zúzni az ellenfeled megkristályosodott testét.

 

Válts a szerepek közt harc közben!
A különböző fegyvereket - pallosok, tőrök, lándzsák -, határozzák meg milyen szereped van egy csatában. A „Jpb Tree-n" keresztül szerezhetsz meg új képességeket és tulajdonságokat. Azok a felszerelések és fegyverek, amiket magadnál tartasz, a megjelenéseden is látszanak.

 

Végtelen fosztogatás, mélyreható kraftolás és a karakterek megjelenésének személyre szabása!
A nem-MMO Final Fantasy játékok közül most először, minden egyes felszerelés és fegyver, amit a karaktered éppen magánál hord, látszani fog játék közben is. A rengeteg zsákmány és a különböző eszközök készítésének végtelen rendszere lehetővé teszi, hogy olyanra alakítsd a csapatodat, amilyenre csak szeretnéd.

 

Többjátékos mód
Próbáld ki a többjátékos módot egy háromfős csapat tagjaként online multiplayer módban. Végig vihetitek a fő küldetést is vagy csak a mellékküldetésekre figyeltek, a döntés a tiétek!

 

© 2022 KOEI TECMO GAMES/SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. CHARACTER DESIGN: TETSUYA NOMURA. LOGO ILLUSTRATION: ©2021 YOSHITAKA AMANO

FINAL FANTASY, STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN, SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd.