Get Adobe Flash player

Yakuza 6: The Song of Life (PS4)

 

Kazuma Kiryu hiába próbál, nem menekülhet múltja elől. Miután Haruka balesetet szenved és kómába kerül, Kiryura vár a feladat, hogy gondoskodjon fiáról és kinyomozza mi áll az események hátterében a legendás Yakuza-sorozat eddigi leglátványosabb és legizgalmasabb epizódjában.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.04.17
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Yakuza 6-ban Kiryu megtudja, mégis mi mindent hajlandók az emberek feláldozni a családjukért - akár vér, akár szoros kapocs köti össze őket -, ahogy a szívéhez legközelebb állókat érintő rejtélyes eseményeket vizsgálja. A 3 éves börtönbüntetése után a kissé megviselt Kiryu szabadulásakor azzal szembesül, hogy fogadott lánya, Haruka eltűnt az általa felügyelt árvaházból. A nyomok a múltja meghatározó helyszíne, Kamurocso városába vezetnek, ahol Kiryu megtudja, hogy Haruka autóbalesetet szenvedett és most kómában fekszik. A helyzetet tovább fokozva az is kiderül, hogy Harukanak van egy fia is, akiről így most Kiryunak kell gondoskodnia. A gyermekkel a kezében Kiryu bejárja a tengerparti Onomicsi városát, hogy felfedje az igazságot Harukaról, a fiáról, valamint Hiroshima rejtélyes jakuza szervezetének titkairól.

 

Az új helyszín Onomucsi, Hiroshima prefektúra álmos kikötői városa, valamint Kamurocso, Tokió legnagyobb piroslámpás negyedének modern változata tökéletes otthont ad a Yakuza 6 komoly krimi történetének, pusztító küzdelmeinek, valamint az összes helyi bűnözőnek és szórakozási lehetőségnek.

 

Jellemzők

 

 

  • Indítsd be a „Dragon Engine"-t - Fedezd fel a Yakuza világát úgy, mint még soha! A Yakuza 6 az első olyan jelenlegi generációs Yakuza cím, ami az alapoktól PlayStation 4-re készült, bemutatva a szerteágazó japán alvilágot részletes grafikával, valósághű animációkkal, új fizikai motorral, interaktív üzletekkel, gördülékeny átmenettel és sok mással.

  • Fedezd fel az újjászületett Kamurocso és Onomicsi festői tájait - Kamurocso hipnotikus fényei, megalázkodó lakói és az élvezetek legkülönbözőbb fajtáit kínáló üzleti jobban néznek ki, mint valaha. A maximális élményt érdekében átdolgozott mini-játékok, mint a karaoke, a ketrecharc, a hostessek és a SEGA árkád gépek olyan újdonságokkal bővültek ki, mint például a RIZAP Gym, a Cat Café és a Clan Creator, melyek remek kikapcsolódást biztosítanak egy átbunyózott hosszú éjszaka után. Néha azonban el kell szakadni a városi élet zajától és tömegeitől, hogy turistáskodj egy kicsit a gyönyörű Onomicsi városában! Ezen a békés, tengerparti vidéken olyan helyi tevékenységeket próbálhatsz ki, mint a pultozás, a szigonyos halvadászat (akciódús célbalövés...csak halakkal) és sok más.

  • Hulljon a férgese - A Yakuza 6-ban Kiryu egy hitelesített, 100%-os gengszterpofozó, így tűzben edzett veterán, ha utcai harcról van szó. Ezúttal ugyan csak egyetlen harcstílust használ, de hidd el, Kiryu még így is olyan erővel üt, mintha egy kamion csapna el. Visszatérnek a jól ismert pusztító kombók és csonttörő Heat Action mozdulatok, valamint ha feltölti, Dragon of Dojima képes Extreme Heat módba is kapcsolni. Ebben az állapotban Kiryu kéken izzik és elsöprő sorozatok visz be öklével, vagy bármilyen kezébe akadó tárggyal.

  • Teljes japán szinkron - A sorozat történetében először, minden szöveg és párbeszéd teljes japán szinkront kapott. Figyeld, ahogy interaktív külföldi filmként kibontakozik előtted a sorozat drámai története és abszurd humora!