Do Not Open (PS4)

 

Egy felkavaró túlélő horror a szabadulószobák mechanikájára építkezve

 
 
Platform Playstation 4
Típus Horror
Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2023.02.24
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Egy felkavaró túlélő horror a szabadulószobák mechanikájára építkezve

 

A valós események által inspirált, díjnyertes Do Not Open egy tragikus történet egy férfiról, aki épelméje visszaszerzéséért felveszi a harcot a fejében szüntelenül beszélő hangokkal.

 

A rémisztő és nyomasztó környezete okán folyamatos nyomás alatt álló Michael J. Goreng, egy hírhedt zoológus és epidemiológus saját házának egy kifacsart változatában ragadt. Feleségét és lányát hatalmas veszély fenyegeti.

 

Szabadulj ki a házból, miközben megküzdesz egy titokzatos, paranormális fenyegetéssel, amely a te és családod nyomában jár. A nyomás egyre nagyobb, ahogy az óra egyre hangosabban ketyeg - ki kell jutnod a szobából, MOST!

 

Jellemzők

 

Oldschool túlélő horror
Az igazi túlélés és a horror, a félelem és a kiszolgáltatottság jegyében készült horror a rejtőzést sem mint a harcot helyezi középpontba, köszönhetően az olyan mechanikáknak, mint a végleges elhalálozás.

 

Procedurálisan generált az újrajátszhatóság érdekében
Minden egyes újrakezdés egy teljesen új felépítéssel rendelkező házat és új pontokra helyezett tárgyakat kínál 2 193 360 különböző kombinációs lehetőséggel, így minden végigjátszás egy teljesen új élményt ad, az elejétől a végéig.

 

Kompatibilis a virtuális valósággal
A Do Not Open teljeskörű VR-támogatással rendelkezik. Játszd végig az egészet VR-ban, ha mered!