Get Adobe Flash player

DOOM 3 VR Edition (PS VR)

 

Merülj el sosem látott módon a DOOM 3 hátborzongató világában a virtuális valósággal!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2021.03.29
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol és PlayStation VR készülék

A DOOM 3: VR Edition izgalmas, kizárólag PlayStation VR-en játszható VR-élménnyé teszi az id Software népszerű akció-horrorjátékát. A PlayStation 5-ön játszható, de PlayStation 4-gyel és visszafelé kompatibilis DOOM 3: VR Edition tartalmazza játékot és a Resurrection of Evil és a The Lost Missions kiegészítőket, ami több mint 15 órányi intenzív játékélményt jelent.

 

A pokol démonai egy dimenzióportálon keresztül elözönlötték a Marsot, és a Föld inváziójával fenyegetnek. Harcolj a démoni támadók ellen egy elhagyatott kutatólétesítmény szűk folyosóin és a pokol mélyén, hogy lezárd a portált, és megakadályozd a démonokat a Föld elérésében.

 

A TELJES DOOM 3 ÉLMÉNY PSVR-EN
A DOOM 3: A VR Edition az elismert akció-horror lövöldözős játék teljes csomagja, amely magával ragadó, izgalmas VR-élménnyé alakult át, és tartalmazza a DOOM 3-at és mindkét hadjárati kiegészítőt - a Resurrection of Evilt és a The Lost Missiont -, több mint 15 órányi húsbavágó játékélménnyel.

 

CÉLZÁSVEZÉRLŐ TÁMOGATÁS
Vedd saját kezedbe az pusztító démonölő arzenált a teljes CÉLZÁSvezérlő támogatással. Használd ki a CÉLZÁSvezérlő pontosságát a tökéletes fejlövésekhez, fedezd le könnyedén a sarkokat, vagy tüzelj vakon fedezék mögül, és kerüld el a támadásokat anélkül, hogy levennéd az ujjad a ravaszról.

 

KLASSZIKUS FEGYVEREK, JAVÍTOTT KÜLSŐ ÉS HANGZÁS
A DOOM 3: VR Edition arzenálja jobban szól és néz ki, mint valaha. Minden fegyver nagy felbontásban látszik, fejlesztett textúrákkal, árnyékolással és vizuális effektekkel. Az új külső kiegészítéseként minden fegyver hanghatásait teljesen átdolgoztuk, hogy hangosabbak és ijesztőbbek legyenek. A démonok darabokra szaggatása sosem volt még ilyen jó érzés.

 

FŐBB JÁTÉKINFORMÁCIÓK EGYETLEN PILLANTÁSSAL
Az új, csuklóra szerelt kijelzőn egyetlen pillantással ellenőrizheted életerőd, páncélod, lámpád töltöttségét, a lőszer számlálója pedig közvetlenül a fegyvereden kapott helyet.