Get Adobe Flash player

Riders Republic (PS4)

 

Ugorj fejest az extrém sportok izgalmas világába egy hatalmas közösségi játszótéren!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2021.10.28
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Ugorj fejest a RIDERS REPUBLICTM masszív multiplayer játszóterébe! Találkozz és versenyezz más játékosokkal, válassz a számos aktivitás közül, mint a biciklizés, a síelés, a wingsuit (szárnyasruha) vagy a rakétameghajtású wingsuit.

 

Éld ki a versenyzős álmaid miközben felfedezed a szabadon bejárható, hatalmas, gazdag nyílt világot, ami mindig valósággal izzik a játékosoktól. Járd be az olyan ikonikus amerikai nemzeti parkokat, mint a Bryce Canyon, a Yosemite Valley, a Mammoth Mountain... ami mind csak arra vár, hogy végigzúzz rajtuk!

 

Verődj csapatba barátaiddal és versenyezzetek a számos multiplayer módban: éljétek át a downhill versenyek izgalmát, domináljátok a térképet a csapat alapú küzdelmekben, vagy adjatok bele mindent az epikus PvP-versenyekben, melyben akár 50* játékos is részt vehet!

 

Adj bele mindent. Csatlakozz az őrülethez!

 

*A Riders RepublicTM több mint 50 játékost ábrázol a képernyőn az újgenerációs konzolokon és PC-n, és több mint 20 játékost a jelenlegi generációs konzolokon.

 

UGORJ FEJEST EGY MASSZÍV KÖZÖSSÉGI JÁTSZOTÉRBE
Egyedül vagy társakkal, de mindig játékosok között leszel. A havas hegcsúcsoktól kezdve a száraz kanyonokig, járd be a Föld leglenyűgözőbb helyeit: az amerikai nemzeti parkokat. Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain és a Grand Teton mind hűen került átültetésre és átszabásra, hogy a legegyedibb és legélettelibb játszótér jöjjön létre. Gyülekezz online és csatlakozz a versenyzők közösségéhez. Nézd meg a képességeiket és a külsőjüket, köszönj nekik, vagy hajts tovább - rajtad áll.

 

JÁTSSZ BARÁTAIDDAL VAGY ELLENÜK AZ ŐRÜLT MULTIPLAYER MÓDOKBAN
Aknázd ki a gazdag tartalommal rendelkező multiplayer élményt annak számos módján keresztül:
• Kompetitív versenyek és kihívások: PvP / Co-op / Szóló
• Masszív futamok: 50*+ résztvevős versenyek ahol semminek sincs határa
• Multiplayer arénák: 6x6 fős csapat alapú PvP
• Online kupák: Csak a legjobbaknak - mászd meg a ranglétrát!

 

MENEDZSELD KARRIERED ÉS JUSS EL A RANGLÉTRA CSÚCSÁRA
Hozd létre és menedzseld a saját versenyződ, dönts avatarod minden részéről, vess be a teljesítményedhez kötődő felszereléseket. Ha te akarsz a legjobb snowboarderese lenni, vagy a leggyorsabb ember két keréken, itt bármi lehetséges. Szerezz hírnevet számos különböző sportágan, juss fel a ranglétre csúcsára a karrier módban, és szerezz legendás szponzorokat.

 

HOZD KI A LEGTÖBBET A NEXT GEN JÁTÉKMENETBŐL
A RIDERS REPUBLICTM az újgenerációs konzolokon 60 FPS-sel fut és több mint 50 versenyzőt képes egyszerre megjeleníteni a képernyőn. A játék intuitív karakter- és kamera irányítása az innovatív trükkrendszerben csúcsosodik ki, melynek révén mind a casual, mind a hardcore játékosok már az első pillanattól kezdve a lehető legjobb játékélményhez juthatnak.