Get Adobe Flash player

Rocket League Collector's Edition (PS4)

 

A hatalmas sikernek örvendő Rocket League számos exkluzív extrával tér vissza a Collector's Edition formájában! A Rocket League minden játékos számára kötelező darab - csupán pár meccs és te is megtudod miért.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2017.12.01
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Rocket League, az őrületes játék amelyben kocsikkal kell focizni, több mint 12 milliós játékostáborával mostanra egy igazi jelenséggé nőtte ki magát. A magas oktánszámú focijáték eddig több mint 100 "Az Év Játéka" díjat gyűjtött be, és igazi szenzációként idén a rangos BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) díjátadón 5 jelölés mellett három kategóriában is győzedelmeskedni tudott (legjobb családi játék, legjobb sportjáték, legjobb multiplayer játék).

 

 

A Collector's Edition az alapjáték mellett a legjobb kiegészítőket, valamint új, kizárólag ebben a kiadásban megszerezhető járműveket tartalmaz. A játékot emellett a "Hoops" játékmód legújabb változata gazdagítja, amelyben a foci mellett most már kosárlabdázni is lehet.

 

 

A Rocket League Collector's Edition a következőket tartalmazza:

 

 

  • Rocket League alapjáték
  • Supersonic Fury DLC
  • Revenge of the Battle-Cars DLC
  • Chaos Run DLC
  • ... és 4 további exkluzív jármű

 

 

Copyright © 2015-2016, Psyonix Inc. ROCKET LEAGUE is the registered trademark of PSYONIX and the ROCKET LEAGUE and PSYONIX logos are the trademarks of Psyonix Inc. Copyrights and trademarks are protected under United States, foreign country, and international laws and treaties. All rights reserved.