Get Adobe Flash player

John Wick Hex (PS4)

 

Húzd fel legfessebb öltönyöd és lépj John Wick cipőjébe egy a filmek előzményeként szolgáló izgalmas videójátékban!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2020.12.04
Kiadó Good Sheperd Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A John Wick Hex egy pörgős, akcióorientált stratégiai játék, amiben úgy kell gondolkodnod és lecsapnod, mint a kritikusok által elismert franchise profi bérgyilkosa, John Wick. A filmek mögött álló kreatív csapatokkal szorosan együttműködve készült John Wick Hex egy harckoreografált sakk videójátékként életre keltve, ami megragadja a sorozat jellegzetes gun fu stílusát és kiterjeszti történetének univerzumát. A játékosoknak gyors döntéseket kell hoznia és megfontoltan megválasztani minden mozdulatukat és támadásukat, miközben számolnak azok azonnali árával és következményeivel.

 

• Egyedi idővonal stratéga: A stratégiai és momentum alapú harc elegyével a John Wick Hex megragadja a filmek egyedi taktikus küzdelmeinek érzését, elmosva a stratégia és akció műfajt elválasztó vonalat.
• Mély harcrendszer: Nyiss meg új fegyvereket, ruhákat és helyszíneket. Minden fegyver megváltoztatja az általad használt taktikákat és játékstílust.
• Új eredeti történet: Élj át egy a filmek előtt játszódó új, eredeti történetet, mely során John kétségbeesetten próbálja megmenteni Winston-t és Charon-t egy veszedelmes új ellenségtől.
• Világsztár szinkronhangok: A történetet a világklasszis szinkrontehetség Ian McShane és Lance Reddick kelti életre, újra felöltve ikonikus szerepüket a filmekből a szinkronlegenda Troy Baker oldalán.
• Felvillanyozó zenék: A John Wick Hex a filmek stílusát az egyedi grafika és az elismert zeneszerző, Austin Wintory eredeti zenéi hozzák el.