Get Adobe Flash player

Valkyria Chronicles Remastered (PS4)

 

A többszörösen díjnyertes PlayStation 3-as stratégiai szerepjáték végre PS4-re is megjelenik!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2016.05.20
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Valkyria Chronicles világában 1935 E.C-t írunk: az európai kontinenst épp a Második Európai Háború tépázza, melyben az Autokratikus Kelet-Európai Császári Szövetség - vagy ahogy szélesebb körben ismerik: A Birodalom - csapatai állnak harcban az Atlanti Föderációval a ragnite nevű nyersanyagért folytatott háborúban. A Birodalom úgy gázol végig a kontinensen, mint egy zabolátlan tűzvész, megpróbálva megszerezni a Galliai Fejedelemség ragnite-készletét. Habár a békés Gallia a semlegességet választotta a konfliktusban, lakosai kénytelenek a közelgő invázió ellen védekezni. A játékosok Welkin Gunther hadnagyot és a Galliai Hadsereg 7. osztagát irányítva kell, hogy megpróbáljanak helytállni a Birodalom leküzdhetetlennek látszó seregével szemben.

 

Jellemzők


 

  • HD „Canvas" grafikus motor - A lenyűgöző, festményszerű látványvilág visszatér, ezúttal azonban 1080p felbontásban, 60 fps-es képfrissítés mellett.
  • „Blitz" taktikus harcrendszer - Részben körökre osztott stratégia, részben szerepjáték, részben külső nézetes shooter: az innovatív Blitz-rendszer összegyúrja a taktikus szimulációt és az akciójátékokat idéző harci mechanikát. A játékosok a sereg katonáit és járműveit irányítva a Birodalom elleni harc 30 hadszínterén kell, hogy bizonyítsák rátermettségüket. 
  • Emlékezetes történet - A világháborús téma köré font történetben Gunther, Alicia, Largo és a 7. osztag többi karakterének a szabadság nevében kell harcolnia, megpróbálva Galliát felszabadítani a Birodalom irányítása alól, miközben meg kell birkózniuk a háború szörnyűségeivel is.
  • DLC-tartalommal felturbózva - Az alapjátékon felül a Valkyria Chronicles Remastered az összes korábbi DLC-t tartalmazza, beleértve: Hard EX Mode, Edy's Mission, Slevaria's Mission, Challenge of the Edy Detachment