TALES OF SYMPHONIA REMASTERED (PS4)

 

Egy haldokló világban a legenda úgy tartja, hogy a Kiválasztott egy napon felemelkedik az emberek közül és a vidék újjászületik. A jó és a rossz közötti vonal elmosódik ebben az epikus kalandban, ahol két kapcsolatban álló világ áll a mérleg egyik és másik oldalán.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2023.02.17
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Egy epikus harc a túlélésért.

 

Egy haldokló világban a legenda úgy tartja, hogy a kiválasztott egy napon felemelkedik az emberek közül és a vidék újjászületik. A jó és a rossz közötti vonal elmosódik ebben az epikus kalandban, ahol két kapcsolatban álló világ áll a mérleg egyik és másik oldalán. Kövesd Lloyd Irving utazását, miközben ő és barátai próbálják megmenteni mindkét világot.

 

Térj vissza a Tales of Symphoniahoz, egy izgalmas és kedvelt akció-RPG-hez most fejújított grafikával és fejlesztett játékmenettel!

 

Jellemzők

 

EGY EPIKUS KALAND
Fedezz fel egy gazdag és élettel teli világot, amely tele van felejthetetlen karakterekkel, és élj át egy páratlanul érzelmes történetet.

 

TELJESEN FELÚJÍTVA
Felújított grafika és fejlesztett játékmenet.

 

IZGALMAS HARCOK
Játssz akár 3 barátoddal a lokális kooperációs módban, hogy hatalmas erejű ellenfelekkel harcolhass valós idejű csatákban. Kombinálj többszáz különleges támadást és varázslatot.

 

EGY 3D MESTERMŰ
Nézz elképesztő anime átvezetőket és élvezd az elismert művész, Kosuke Fujishima csodás karakterdizájnjait.