The Witcher 3: Wild Hunt - Blood & Wine (PS4)

 

A Blood and Wine a hatalmas, nyílt fantasy világban játszódó szerepjáték, a díjnyertes The Witcher 3: Wild Hunt utolsó kiegészítője.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2016.05.31
Kiadó CD Projekt Red
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Bújj Ríviai Geralt, a hivatásos szörnyvadász bőrébe, fedezd fel Toussaint hercegségét, melyet nem dúlt fel a háború, és fedd fel a vidéket rettegésben tartó szörny sötét titkát. Ahol minden nyom zsákutcába vezet, csak egy tapasztalt witcher bogozhatja ki az igazság szálait, csak ő élheti túl az éjszakában ólálkodó rettenetet. A teljesen új birodalmat, szereplőket és szörnyeket felvonultató Blood and Wine több mint 20 órás kalandot, sötét üzelmeket, váratlan fordulatokat, ármányt és románcot kínál.

 

Jellemzők

 

Fedezd fel a The Witcher hatalmas, nyílt világának új szeletét - a borok vidékét, Toussaint hercegségét 


- Vágj bele 20 órányi új kalandba egy olyan vidéken, amely semmihez sem hasonlítható sem a Wild Hunt, sem a Hearts of Stone világában.


- Keress fel új felfedezetlen helyszíneket, láss neki új mellékküldetéseknek egy akkora területen, amely méretében Novigradhoz vagy a Senkiföldjéhez hasonlatos.


- Dőlj hátra kényelmesen és pihend ki egy élet fáradalmait saját szőlőskertedben, igazi második otthonként.Végezz a hercegséget rettegésben tartó titokzatos fenevaddal


- Fejtsd meg a különös gyilkosságok rejtélyét - vizsgáld ki a véres gyilkosságsorozatot és fedezd fel benne a rendszert, megjósolva, ki lehet a következő áldozat.

- Fedezd fel Toussaint fővárosa, Beauclair mocskos titkait - járd a várost nappal, találj válaszokat éjszaka. 


- Használj új felszerelést és tárgyakat, kombinálva őket képességeiddel, hogy a játékban eddig sosem látott szörnyekkel is végezhess.

 

Vágj bele az utolsó küldetésbe a teendőktől hemzsegő világban


- Keress fel egy eltorzult tündérmesevilágot, olyan szürreális lényekkel megküzdve, amelyek gyermekkori mesekönyveid lapjairól lesznek ismerősek.


- Új színekkel díszítheted a witcherpáncélokat egy új játékmechanizmusnak köszönhetően.


- Légy lovagi tornák szereplője, bizonyságot téve igazi harci képességeidről, vagy fedezd fel a kanálgyűjtögető rettenet, a Dögrém titkát.