Fishing: North Atlantic (PS4)

 

Kereskedelmi horgászat az Atlanti-óceánon! Fedezd fel a kanadai Nova Scotia varázslatos világát, miközben gyönyörködsz az óceáni élet sokszínűségében.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szimulátor
Nyelv lang
Megjelenés 2022.08.12
Kiadó Misc Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


Kereskedelmi horgászat az Atlanti-óceánon! Fedezd fel a kanadai Nova Scotia varázslatos világát, miközben gyönyörködsz az óceáni élet sokszínűségében. Keresd meg az óceán aranyát fejleszthető halászhajókkal és különböző horgász felszerelésekkel, miközben haladsz előre a halászkarrieredben.

 

Jellemzők


KERESKEDELMI HORGÁSZAT: A népszerű Fishing: Barents Sea folytatása most felkér, hogy tedd magadra újra a kapitányi sapkát: fedezd fel Nova Scotia hatalmas óceánját és próbáld ki magad a teljesen új halász módszerekben. Élvezd a részletesen kidolgozott hajók nagy kínálatát a kereskedelmi horgászat szimulátorában, a Fishing: North Atlanticban.

 

VADÁSSZ ÉS FEDEZZ FEL: Fedezd fel a kanadai Nova Scotia-tartomány elképesztő világát, miközben gyönyörködsz az óceáni élet sokszínűségében. Fedezz fel horgász zónákat a fejleszthető hajókkal és felszereléssel, miközben a karrieredben haladsz előre.

 

REALISZTIKUS VILÁG: Ahogy a korábbi játékunk, a Fishing Barents Sea, a Fishing: North Atlantic is lehetőséget ad, hogy átélj egy hangulatos és valósághű játékvilágot igazi térképeken, igazi hajókkal és halfajokkal. Készülj fel az élvezetre, amelyet az új időjárásrendszerek nyújtanak a frissített hangulat effektekkel, Észak-amerikai hajókkal és olyan horgásztechnikákra, mint a szigonyok, vagy a homárcsapdák. A nagyobb hajókkal és a jobb felszerelésekkel fejlesztheted a halászképességeidet.

 

HALÁSZHAJÓK: A Fishing: North Atlantic - Complete Edition összesen 29 hajót bocsát a rendelkezésedre, melyek támogatnak mindenféle horgászati stílust és technikát, mint a szigonyhorgászat, amivel kardhalra vagy tonhalra vadászhatsz. Kezd el a szigonyhorgászattal, küzd feljebb magadat és halássz rákokat és homárokat. Megvan benned, ami ennek a kihívásnak a teljesítéséhez kell?

 

KARRIER: Tervezd meg a horgászkarriered: Győzd le az esőt és a havat, miközben a legjobb halászpontokat keresed, de figyelj oda, nehogy veszélybe kerülj a kvótád átlépése miatt! Az új fejlesztett hal-MI miatt GPS-re és hanglokátorra is szükséged lesz, hogy lekövesd a mozgásukat, amely az időjárástól és az évszaktól is függ.

 

Fő jellemzők:

 

o Halászati módok - szigonyozás, mélyvonalas, homár, rákász, hosszúvonalas, hálós
o Halfajok - kardhal, tonhal, homár, hó rák, tőkehal, foltos tőkehal, sávos álsügér, makréla, ezüst tőkehal.
o Továbbfejlesztett víztükröződés és időjárási rendszer, valósághű időjárási adatokkal a területről
o Dinamikus halárak - Más halászhajók is horgásznak majd és elszállítják a halakat a kikötőkbe, amely befolyásolja az árakat
o Dinamikus halélőhelyek - A halak a térképen úszni fognak és helyet változtatnak az évszakoktól függően
o 29 igazi, kézzel készített hajó elérhető a halászipari partnerek licenszeivel
o Hatalmas térkép a kanadai Nova Scotia-ról (200x300km) 6 realisztikus kikötővel
o Partnerek a halászatból - A.F. Theriault & Son, Skipasyn, Scanmar, Hermes, Selfa és Moen Marin

 

A Complete Edition tartalmazza a Scallops kiegészítőt és új funkciókat!

 

Terjeszd ki a horgászat élményét az új, hivatalos Scallop DLC-vel a Fishing: North Atlantic-hoz!

 

Nova Scotia nem csak a halairól híres, mint a kékúszójú tonhal, a homár vagy a kardhal, de otthont ad az egyik legnagyobb fésűhal lelőhelynek a világon.

 

Keresd meg a legjobb lelőhelyet a legújabb minijátékokkal. Használj darukat a felkészüléshez, húzd ki és ürítsd ki a hálókat, és készülj fel az indulásra. Válogasd ki és legyenek biztos kezeid, miközben a fésűkagylókat tisztítod, mielőtt elraktároznád őket a hajódon. Menj vissza a kikötőbe, hogy felvedd utánuk a pénzt!

 

Főbb jellemzők:

 

o 3 új hajó - egy kicsi öreg hajótól egy hatalmas fésűkagylógyűjtő hajóig.
o Új licencelt partnerek a US. Fleet Fisheries-től.
o Gyűjts fésűkagylókat, használd a darukat és ürítsd ki a hálókat, válogasd ki és tisztítsd meg a fésűkagylókat.
o Új funkciók az alapjátékhoz:

• RTX támogatás
• 2 új hajó
• Licencpartnerek: Pronav, NorSap és Mostein
• Új Start opció
• Új volumetrikus felhőrendszer