Get Adobe Flash player

Two Point Hospital: JUMBO Edition (PS4)

 

Építsd fel és menedzseld egészségügyi birodalmadat a Two Point Hospital négy kiegészítővel és két tárgycsomaggal kibővített kiadásával!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szimulátor
Nyelv lang
Megjelenés 2021.03.05
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Több, mint 3 millió boldog játékos után ideje, hogy te is megtudd mi teszi egy egészségügyi jelenséggé a Two Point Hospital-t! Emeld új szintre a kórházépítési üzletet négy kiegészítővel és két további DLC-vel egyetlen kivételes Jumbo Edition pakkba csomagolva TELE TARTALOMMAL!

 

Ez az eddigi legjobb ár-érték arányú csomag tele újdonságokkal, amiket az újoncok és régi játékosok egyaránt imádni fognak. Tartalmazza az alapjátékot, négy prémium kiegészítőt és két tárgycsomagot. Utazd be Two Point megye 27 kórházát és változatos tájait- a hófedte Bigfoot DLC-től Pebberley Island trópusi klímájáig - tartogató vidékeit! A játék több, mint 189 bizarr betegséget, egyedi gyógyító masinák széles kínálatát, és rengeteg, de rengeteg kórházadban elhelyezhető tárgyat tartalmaz.

 

A Two Point Hospital Jumbo Edition tartalma:

• Two Point Hospital játékszoftver
• Bigfoot kiegészítő
• Pebberley Island kiegészítő
• Close Encounter kiegészítő
• Off the Grid kiegészítő
• Retro Item Pack
• Exhibition Item Pack

 

ÉPÍTS, GYÓGYÍTS, FEJLESSZ!

 

Tervezd és építsd meg saját kórházadat

 

Építs fel a semmiből egy igazi mesterművet, ahogy megtervezed Two Point megye legszebb - vagy leghatékonyabb - egészségügyi létesítményét!

 

Optimalizáld kórházad terveit a páciensek (és a pénz) áramlásának növeléséhez, valamint alakíts ki folyosókat, szóbákat és várótermeket pontos elképzeléseid szerint. Terjeszd ki kórházadat még több épületre, ahogy minél több beteget igyekszel ellátni.

 

Helyezz el dekoratív és funkcionális tárgyakat kórházadban presztízsed növelésére, valamint a páciensek unalmának elűzésére és boldogságuk fokozására, hogy bezsebeld az év végi díjakat.

 

Kezelj nem mindennapos betegségeket

 

Two Point megyében ne számíts szokványos páciensekre. Ebben a világban megtapasztalhatod a Two Point mókás betegségeit, mint például a Light-headedness és a Cubism, melyek mindegyikének kezelésére különleges gépekre van szükséged.

 

Diagnosztizáld a betegségeket, építsd meg a kezelésükhöz szükséges kórtermeket, alkalmazd a megfelelő személyzetet és készülj fel, mert egyetlen betegség leküzdése még csak a kezdet.

 

Miután meghódítottad az összes kórságot, fejlessz ki még hatékonyabb gyógymódokat és gépeket, hogy kórházadat egy megállíthatatlan egészségügyi birodalommá változtasd.

 

Az első kórházaddal kezdődik minden, de mi következik utána?