Get Adobe Flash player

Okami HD (PS4)

 

Az Okami páratlan látványvilága és játékmenete még lehengerlőbb formában tér vissza a kurrens konzolok erejével!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Ügyességi
Nyelv lang
Megjelenés 2017.12.12
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Az eredetileg 2006-ban megjelent, kritikusok és játékosok által elismert Okami visszatér, a közismert Sumi-e ink stílus pedig a felújított változatban még lélegzetelállítóbb élményt nyújt, kihasználva a modern konzolok erejét. Ez az új kiadás akár bámulatos 4K felbontásban is élvezhető PlayStation 4 Pro-n. Éld át a BAFTA díjnyertes Okami HD színes kalandjait!

 

Az Okami HD-ban a játékosok Amaterasu, a japán napistennő szerepét ölthetik magukra, aki a legendás fehér farkas, Shiranui alakjában indul küldetésére, hogy legyőzze a világ pusztasággá változásáért felelős nyolcfejű démont és zsarnok szörnyeteget, Orochi-t. A játékosoknak Amaterasu varázslatos képességeit, eszközeit, támadásait és Celestial Brush technikáit bevetve kell visszaállítaniuk Nippon földjének színekkel és élettel teli régi fényét. Utazása során Amaterasu számos furcsa és érdekes karakterrel találkozik, valamint brutális ellenfelek seregeit győzi le, hogy felszabadítsa a vidéket Orochi átka alól.

 

 

  • A közismert látványvilág HD felbontásban - Tapasztald meg a csodálatos Sumi-e ink stílust, ami a felújított változatban még káprázatosabb élményt nyújt, kihasználva a modern konzolok erejét.
  • Páratlan 4K élmény - Az Okami HD akár bámulatos 4K felbontásban is élvezhető PlayStation 4 Pro-n.
  • Egy legendás történet - Öltsd magadra Amaterasu, a japán napistennő szerepét, aki a legendás fehér farkas, Shiranui alakjában indul küldetésére, hogy felszabadítsa a vidéket az ördögi démon átka alól és visszaállítsa Nippon földjének színekkel és élettel teli régi fényét.
  • Megjelenítési lehetőségek - A játékosok választhatnak a modern szélesvásznú forma, vagy az eredeti 4:3-as képarány között.
  • Bónuszok és mini-játékok - Visszatérnek a eredeti játék interaktív töltőképernyői, amivel a játékosok plusz démon agyarakat szerezhetnek, melyeket aztán játékbeli tárgyakra válthatnak be.