Get Adobe Flash player

Paw Patrol: On a Roll (PS4)

 

Mentsd meg a napot és járd be a Kaland-öböl jól ismert helyszíneit a Mancs Őrjárat hős mentőkutyusaival!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Ügyességi
Nyelv lang
Megjelenés 2018.10.26
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Mancs Őrjárat akcióba lendül!
Készülj fel a tappancsos mentőakcióra, ugyanis vészhelyzetet jelentettek a Kaland-öböl több pontjáról is, és csak a Mancs Őrjárat tagjai menthetik meg a napot, de kizárólag a te segítségeddel a fejtörők megoldásában és az út megtisztításában. Teljesíts 16 izgalmas kalandot és mentsd meg a városlakókat és az állatokat egyaránt a kutyusok - köztük Marshall, Chase, Everest és társaik - egyedi képességeit bevetve. Merülj el saját Mancs Őrjárat epizódjaidban a Kaland-öböl nyolc különböző helyszínén, köztük Yumi farmer farmján, Jake hegyein, a Fóka-szigeten és más területeken. A PAW Patrol: On a Roll egy szórakoztató és aranyos puzzle-platformer játék minden korosztályú gyermeknek. Veled az oldalukon a Mancs Őrjárat biztosan sikerrel jár!

 

Légy résen!
A kilátótorony a bázisod, ahol az egész Mancs Őrjárat, valamint Everest és Tracker is a rendelkezésedre áll. Játssz két különböző kutyussal minden küldetésen és találkozz a sorozat többi szereplőjével, mint például Yumi farmer és Ryder!

 

Rengeteg felfedeznivaló
Járd be a Mancs Őrjárat gyönyörűen újraalkotott világát, hajts végre bátor mentőakciókat, gyűjts rejtett kutyanasikat és hasznosítsd a kutyusok egyedi képességeit a számos minijáték során, miközben a csapatmunkáról és a polgári kötelességekről tanulsz.

 

• A játékban Ryder és mind a nyolc Mancs Őrjárat kutyus, valamint Everest és Tracker is szerepel.
• Teljesíts 16 izgalmas kalandot a Kaland-öböl nyolc helyszínén!
• Oldj meg fejtörőket a kutyusok egyedi képességeivel és mentsd meg a napot!
• Játssz küldetésenként két különböző kutyussal!