JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R (PS4)

 

A karizmatikus hőseiről, elképesztő művészeti stílusáról és felejthetetlen szállóigéiről („Yare yare daze…”) híres Jojo’s Bizarre Adventure érkezik konzolokra!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2022.09.02
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


JOJO-k egyesüljetek! Küzdjetek a sorsotokért!

 

A karizmatikus hőseiről, elképesztő művészeti stílusáról és felejthetetlen szállóigéiről („Yare yare daze...") híres Jojo's Bizarre Adventure érkezik PS4 és PS5-re! Ez az év a 35. évfordulója az eredeti történetnek és a 10. évfordulója az anime adaptációnak. Ezek mellett a mérföldkövek mellett, a régóta várt verekedős játék, a JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R 2022-ben fog megjelenni!

 

Jellemzők


Elképesztő látványvilág, melyek Hirohiko Araki stílusát tükrözik
A Jojo's Bizarre Adventure sok rajongóját rabul ejtette Hirohiko Araki egyedi művészeti stílusa. A Jojo's Bizarre Adventure: All Star Battle R jól átadja a szenvedélyes karakterkifejezéseket, amely a JoJo-ra mindig is jellemző volt, ezzel pedig erőteljes látványvilággal élheted át a JoJo univerzumot, mintha Hirohiko Araki mangája életre kelt volna. Mostantól szabadon irányíthatod a Hirohiko Araki által kreált karaktereket és úgy érezheted magad, mintha egy mangában lennél, ahol a grafika és a szöveg együttműködéséből életre kel a jellegzetes "ゴゴゴゴゴ".

 

50 játszható karakter az összes JoJo történetszálból
Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh és még más karakterek is elérhetőek a JoJo's Bizarre Adventure-ből! Az 50 játszható karakter az összes történetszálból lehetővé teszi, hogy átélj híres csatákat mindegyik történetből és láss különböző univerzumokból érkező karaktereket életükben először találkozni!

 

Különböző játékmódok
A játékban elérhető az All Star Battle mód, az Arcade mód, az Online mód, a Versus mód, a Practice mód és a Gallery mód. A fő játékmód, az All Star Battle nem csak az eredeti játékból származó karakterek ütközeteit foglalja magába, de teljesen új csatákat is, amelyek az All Star Battle R-ban lesznek először. Játssz le több, mint 100 csatát különböző beállításokban és körülmények között. Ez a játékmód továbbá karakterekhez való kozmetikai skineket és egyedi illusztrációkat is kínál. Utóbbit a Gallery módban élvezhetjük.

 

A játék evolúciója az eredeti All Star Battle óta
A játék a 2012-ben megjelent All Star Battle harcrendszerén alapszik. A játékdizájn újjáéleszti a korábbi játék élményét néhány változtatással a harc tempójában és a hit stoppok és jump dash-eh bevezetésével. A 6. rész anime szinkronszínészei új hangfelvételei is tovább színesítik a játékot, amely megteremti az animált sorozat teljes atmoszféráját. Azok a rajongók, akik játszottak az eredeti All Star Battle játékkal és az új rajongók is élvezhetik a játék nyújtotta élményt.