Street Fighter 6 (PS4)

 

Itt jön a Capcom újabb kihívója! A Street Fighter™ 6 világszerte június 2-án jelenik meg, és a széria következő evolúcióját testesíti meg. A Capcom szabadalmaztatott RE ENGINE-jét használva, a Street Fighter 6 élménye három különböző játékmódon, a World Touron, a Fighting Groundon és a Battle Hubon keresztül élhető át.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2023.06.02
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Itt jön a Capcom újabb kihívója! A Street FighterTM 6 világszerte június 2-án jelenik meg, és a széria következő evolúcióját testesíti meg.

 

A Capcom szabadalmaztatott RE ENGINE-jét használva, a Street Fighter 6 élménye három különböző játékmódon, a World Touron, a Fighting Groundon és a Battle Hubon keresztül élhető át.

 

Jellemzők

 

18 harcosból álló változatos karakterfelhozatal
Játssz olyan legendás mesterekkel és közönségkedvencekkel, mint Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Kimberly és sokan mások, melyek mindegyike elképesztően lett újra tervezve és egyéb izgalmas különlegességekkel egészültek ki.

 

Domináld a Fighting Groundot
A Street Fighter 6 egy fejlett harcrendszert kínál három irányítási sémával - Classic, Modern és Dynamic - amelyek lehetővé teszik, hogy a saját tudásodnak megfelelően játszhasd a játékot.
Az új valós idejű kommentár funkció gondoskodik egy kompetitív mérkőzés hangulatának megteremtéséről, valamint könnyen érthető magyarázatokat is ad a játékmenetről.
A Drive Gauge egy új rendszer, hogy menedzselhesd az erőforrásaidat. Használd bölcsen, hogy bezsebelhesd a győzelmet.

 

Fedezd fel a utcákat a World Tourban
Fedezd fel az erő jelentőségét a World Tourban, egy immerzív, egyjátékos sztorimódban. Fedezd fel az avatároddal Metro City-t és még többet. Találkozz mesterekkel, akik a szárnyaik alá vesznek és megtanítják a harc stílusaikat és technikáikat.

 

Keress riválisokat a Battle Hubban
A Battle Hub testesíti meg a Street Fighter központi játékmódját, ahol a játékosok összegyűlhetnek, kommunikálhatnak és együtt válhatnak erősebbé. Használd a World Tour módban általad létrehozott avatárt, hogy megnézd a játékgépeket a Battle Hub szinten és játssz más játékosok ellen, vagy menj a Game Centerbe, hogy élvezhesd a Capcom néhány klasszikus árkád játékát.

 

A World Warriorrá válásod útja itt kezdődik.

 

Online játék
A Capcom különböző online szolgáltatásokat biztosít a játékhoz, köztük csak online elérhető tartalmakat is.
* A játék bizonyos elemeinek eléréséhez folyamatos internetkapcsolat szükséges.
* Egy Capcom ID szükséges a csak online elérhető tartalmak használatához.
* További információkért a Capcom ID-hez kapcsolódó szolgáltatásokról és annak használatáról, kérjük látogasson el a hivatalos Capcom ID weboldalra: https://cid.capcom.com/. Kérjük vegye figyelembe, hogy bizonyos alkalmakkor a Capcom ID használata életkorhoz kötött lehet.
* A Capcom előre nem látható események esetén ideiglenesen felfüggesztheti az online szolgáltatásait.