Get Adobe Flash player

BLAZE AND THE MONSTER MACHINES: AXLE CITY RACERS (PS4)

 

Készülj fel a száguldásra Blaze és monster truck barátai oldalán! Axle City színes utcáitól a lenyűgöző Monster Dome kaszkadőrpályáiig, Blaze világa csak arra vár, hogy felfedezd. Kösd be az övedet, és vedd át az irányítást Blaze, Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes…vagy akár még a csaló Crusher felett is. Eljött az ideje, hogy őrületes sebességgel versenybe szállj a bajnoki címért, vagy osztott képernyőn akár 4 játékossal!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2021.10.01
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

A móka sosem ér véget. Gyorsíts, farolj, ugrass és hajts végre őrületes mutatványokat olyan káprázatos pályákon, mint az Eagle Rock, Stuntmania és sok más. Szerezz előnyt csavarkulcsok


felszedésével, hogy aktiválhasd karaktered egyedi képességét, és túljárj versenytársaid eszén. Alakítsd kedvedre Blaze és barátai kinézetét a garázsban. A STEM oktató funkciókkal, valamint az olyan elérhetőségi lehetőségekkel, mint az Auto-Drive Helper, még a fiatal játékosok is remekül szórakozhatnak, ahogy a dicsőség felé száguldanak.


Jellemzők

• ÖLTSD MAGADRA BLAZE és hat más hős, köztük Starla, Pickle és Crusher szerepét
• VERSENGJ BARÁTAIDDAL a 4 fős osztott képernyős módban
• KAPJ ERŐRE gyorsítókkal, fejlesztésekkel és egyedi karakterképességekkel
• NYERD MEG az Axle City Grand Prix, a Monser Dome és más bajnokságok kupáját
• AUTOMATIKUS VEZETÉS opcionális egyszerű irányítással a fiatal játékosoknak


© 2021 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nickelodeon, Blaze and the Monster Machines and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc.


Published by Outright Games Limited. Software © 2021 Outright Games Limited. Developed by 3DClouds S.r.l © Copyright 2021. Distributed in Europe by BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S. and its subsidiaries.