PAW Patrol: Grand Prix (PS4)

 

Versenyezz Adventure Bay körül az összes kedvenc PAW Patrol kölyökkutyáddal akár 3 másik játékossal egyszerre, de légy óvatos, mert a csintalan Humdinger polgármester akadályokat hagyott a pályán!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2022.09.30
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


Nincs olyan, hogy túl nagy pálya, vagy túl kicsi versenyző!

 

Versenyezz Adventure Bay körül az összes kedvenc PAW Patrol kölyökkutyáddal akár 3 másik játékossal egyszerre, de légy óvatos, mert a csintalan Humdinger polgármester akadályokat hagyott a pályán!

 

NYERD MEG A KISKUTYÁK KUPÁJÁT!
A PAW Patrol az eddig leggyorsabb küldetésén van... hogy megnyerje a Kiskutyák Kupáját! Vezess ikonikus helyszínek körül, mint Adventure Bay, Jake's Snowboarding Resort és a The Jungle, hogy kiderüljön, ki lesz a végső győztes!

 

4-JÁTÉKOS BAJNOKSÁG
Játssz barátokkal a többjátékos bajnokságban, ahol bármelyik kedvenc házikedvenced kiválaszthatod, legyen szó Chaseről, Skye-ról, vagy Marshallról. De jobb, ha vigyázol, mert az alattomos Humdinger polgármester akár a kanyarban várakozva bármikor katasztrófává változtathatja a versenyedet!

 

GYŰJTS JUTALOMFALATOKAT
Adj a házikedvencednek olyan power-uppokat, mint a vizeslufik, hógolyók és konfetti ágyúk. Továbbá oldj fel speciális karakter képességeket, mint Chase szirénája, ami lelassítja a körülötte lévő játékosokat.

 

BÁRMELY KORÚ GYEREKEKNEK
A játék rendelkezik könnyű irányítás opcióval a kisebbeknek, automatikus gázadással, amely segíti őket a pályán való körözésben, illetve Nehéz móddal is a tapasztaltabb versenyzőknek.

 

Szóval, öveket becsatolni! Indul a verseny 11 különböző pályán, a kedvenc kutyus barátaiddal!

 

Jellemzők


• AKÁR 4 PAW PATROL VERSENYZŐ - Játszatok akár négyen osztott képernyőn, a kedvenc kölyökkutyáitok bőrébe bújva, mint Chase, Marshall és Rex a Dino Wildsból!


• VÁLJ BAJNOKKÁ - Használj power-uppokat: vizeslufikat, hógolyókat és konfetti ágyút, hogy előrébb juss

 
• SZABD TESTRE A KARTODAT - Tedd a kartodat még menőbbé, 20 stílusos matricával és 20 tetőre helyezhető tárggyal, amiket a sorozat inspirált. Minél többet versenyzel, annál többet oldhatsz fel!


• A POLGÁRMESTER ŐRÜLETE - Kerüld ki Humdinger polgármester trükkjeit és akadályait, amiket a pályára dobál miközben száguldozol