Chernobylite (PS5)

 

Készülj fel a túlélés, az összeesküvés, a horror, a szerelem és a megszállottság kalandjára!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Horror
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.04.22
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


A Chernobylite egy science-fiction túlélő horror RPG. A csernobili lezárt övezet hiperrealisztikus, 3D-szkenneléssel készült senkiföldjén játszódó játékban Igort, a csernobili erőmű egykori alkalmazottját, egy fizikust alakítasz, aki visszatér Pripyatba, hogy a 30 évvel korábban eltűnt menyasszonya rejtélyes eltűnésének okai után nyomozzon. Szállj szembe az ellenséges katonai jelenléttel, a többi stalkerrel, a természetfeletti lényekkel, és a könyörtelen környezettel, miközben az igazság nyomába eredsz.

 

Készülj fel a túlélés, az összeesküvés, a horror, a szerelem és a megszállottság kalandjára!

 

A dobozos kiadás a megjelenéskor egy nyomtatott térképet, egy digitális művészeti albumot, és egyéb extrákat tartalmaz.

 

Jellemzők


Újgenerációs funkciók
A PS5-ös verzió két új grafikus profilt tartalmaz: 4K (Dinamikus) 30 FPS és 1080p (Ultra részletek) 60 FPS. A PS5-ös verzió támogatja a DualSense kontroller olyan funkcióit, mint a továbbfejlesztett rezgés, az adaptív triggerek, valamint a PlayStation aktivitáskártyáival való kompatibilitás.

 

Lopakodás, túlélés, harc
A túlélés a zónában nem egyszerű, és minden egyes nap új kihívásokat, bajtársak halálát, apadó készleteket hoz. Csapj le az árnyékokból, vagy robbants ki tűzharcokat. A veszély minden sarkon ott leselkedik.

 

Bázisépítés és kraftolás
Építsd fel a saját bázisod, ahonnét naponta indulhatsz küldetésekre és portyázásokra. Használd a bázis állomásait és kraftolj felszerelést, csapdákat, fegyvereket, vagy módosításd már meglévő felszereléseid.

 

Nyersanyag & csapatmenedzsment
Társaid a túlélés zálogai. Minden egyes nap körültekintő és alapos tervezést igényel, menedzselned kell erőforrásaid és társaid feladatait is.

 

Non-lineáris történetmesélés & stratégia
Nincs két ugyanolyan végigjátszás. Ahogy a döntések, úgy a történet sorsa is a te kezedben van. Dönts okosan, bízz meg társaidban (vagy ellenkezőleg...), használd a nyersanyagokat a túléléshez vagy a kutatáshoz, nézz szembe a konfliktusokkal vagy kerüld el őket. A jövő csak rajtad múlik.