DC’s Justice League: Cosmic Chaos (PS5)

 

Fogj össze a káosz ellen egy teljesen új, nyíltvilágú kalandban, ahol a Justice League szembenéz Mr. Mxyzptlkkel, egy nagy erejű tréfamesterrel az 5. dimenzióból. Légy akár Batman, Wonder Woman, vagy Superman és szállj szembe a néhány legerősebb szupergonosszal a DC univerzumban.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Kaland
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2023.03.10
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Fogj össze a káosz ellen egy teljesen új, nyíltvilágú kalandban, ahol a Justice League szembenéz Mr. Mxyzptlkkel, egy nagy erejű tréfamesterrel az 5. dimenzióból. Légy akár Batman, Wonder Woman, vagy Superman és szállj szembe a néhány legerősebb szupergonosszal a DC univerzumban; köztük Bizarroval, Starroval a hódítóval, Clayface-szel és sok mással egy epikus, Happy Harbor békéjéért folytatott harcban.

 

A DC's Justice League: Cosmic Chaos lehetővé teszi, hogy a saját stílusodban játssz akcióval teli küldetések, fárasztó csaták és merész kihívások során! Repülj Happy Harbor körül Supermanként, vagy vágj át az égen Wonder Womanként, a döntés a tiéd! Használd mindegyik szuperhőst, hogy segítsenek megoldani a rejtvényeket, legyőzni az ellenfeleket és feloldani menő ruházatokat és különleges fejlesztéseket. Játssz a barátokkal vagy a családdal 2-játékos kanapé kooperációs Instant Action módban és fedezzétek fel Happy Harbort, a Justice League otthonát. Meg tudod állítani Mr. Mxyzptlk káoszát és békét tudsz teremteni Happy Harborban?

 

Jellemzők

 

  • Válj Happy Harbor hősévé - a feloldható Elemental Attackokkal, valamint ikonikus mozdulatokkal és pácélzattal, köztük Superman Heat Visionjével, Wonder Woman Truth's Pulljával és Batman robbanó Batarangjaival.

  • Indulj hősies mellékküldetésekre - és kutasd fel Happy Harbort nyomok után, amelyek elvezetnek a gonoszokhoz, jutalmakhoz és titkos helyekhez

  • Gyűjts és fejlessz - az egyedi ruházatokkal és az Artifacts of Justice-szal, benne 30 erős támadó és védekező tárggyal, mint Green Arrow íja és Raven köpenye.