Dragon Ball Xenoverse 2 (PS5)

 

A Dragon Ball Xenoverse 2 elhozza az egyedülálló Dragon Ball élményt tele akcióval, nagyszabású összecsapásokkal és végeláthatatlan személyre szabási opciókkal.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2024.05.24
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hozd létre saját karakteredet, fedezd fel Conton City-t és alkoss csapatot a széria ikonikus karaktereivel - mint jó tanár - és állj készen a félelmetes ellenségekkel való csatákra, hogy megmenthesd a történelmet!
Ahogy előrehaladsz a játékban, személyre szabhatod karaktered megjelenését, képességeit és mozdulatait, hogy létrehozz egy valóban egyedi és erős harcost.
De a kaland itt nem ér véget! A Dragon Ball Xenoverse 2 online multiplayer módokat is tartalmaz, melyekben a világ bármely pontjáról hívhatsz ki játékosokat mindent eldöntő leszámolásra vagy részt vehetsz Raid Battle-ben, ahol összefoghattok más játékosokkal, miközben hatalmas ellenségeket igyekeztek ledönteni. Megjelenéstől kezdve a képességeken át egészen a mozdulatokig; teljes kontroll a karaktered fölött.

A HARCOS, AKI MINDIG IS LENNI AKARTÁL
A rengeteg személyre szabási lehetőséggel olyan karaktert hozhatsz létre, mely valóban illik személyiségedhez és stílusodhoz.

 

EGY VÉGTELEN ONLINE ÉLMÉNY
Megannyi online móddal és eseménnyel a harcnak sosincs vége! Küzdj meg más játékosokkal a világ bármely pontjáról nagyszabású leszámolásokban vagy alkoss csapatot és teríts le hatalmas ellenségeket a Raid Battle-ben.

 

ADD ÁT MAGAD A BENNED LEVŐ HARCOSNAK
Merülj el a Dragon Ball intenzív és akciódús harcaiban. Legyen szó 1v1-ről vagy több résztvevős összecsapásról, a harc izgalma nem marad el!

 

A DRAGON BALL UNIVERZUM CSAK RÁD VÁR
Látogass el a Dragon Ball sorozat különböző helyszíneire más-más időben. Küzdj meg a Dragon Ball ikonikus helyszínein és működj együtt híres karakterekkel, hogy együtt védjétek meg a történelmet.