DRAGON BALL Z: KAKAROT (PS5)

 

Éld át újra Goku történetét a DRAGON BALL Z: KAKAROT-ban! Az epikus küzdelmeken kívül tapasztald meg, milyen az élet a DRAGON BALL Z világában, ahogy Gokuval harcolsz, horgászol, eszel és edzel. Mindezt most lélegzetelállító látvánnyal, még gördülékenyebb játékmenettel és kevesebb töltési idővel, köszönhetően az újgenerációs konzolok erejének!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Akció
Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2023.01.13
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Éld át újra Goku történetét a DRAGON BALL Z: KAKAROT-ban! Az epikus küzdelmeken kívül tapasztald meg, milyen az élet a DRAGON BALL Z világában, ahogy Gokuval harcolsz, horgászol, eszel és edzel. Fedezz fel új helyszíneket és kalandokat a történet előrehaladtával, és alakíts ki elszakíthatatlan köteléket a DRAGON BALL Z-univerzum más hőseivel! Mindezt most lélegzetelállító látvánnyal, még gördülékenyebb játékmenettel és kevesebb töltési idővel, köszönhetően az újgenerációs konzolok erejének!*

 

*Az újgenerációs verziókra való frissítés ingyenes a PS4 és XONE verziók tulajdonosainak.

 

Jellemzők

 

  • Tapasztald meg a DRAGON BALL Z történetét az epikus eseményeken és szórakoztató mellékküldetéseken át, köztük sosem látott sztori pillanatokon keresztül, amik első alkalommal adnak választ néhány égető Dragon Ball kérdésre.

  • Éld át sosem látott módon a DRAGON BALL Z ikonikus összecsapásait! Harcolj hatalmas csatatereken rombolható környezettel, és nézz szembe epikus főellenfelekkel, amik garantáltan próbára teszik harci képességeidet. Növeld erőszintedet és kerekedj felül a kihívásokon!

  • Ne csak harcolj, élj is úgy, mint Goku. Horgássz, repülj, egyél, eddz és verekedd át magad a DRAGON BALL Z történetén, miközben új barátokat szerzel és elszakíthatatlan köteléket alakítasz ki DRAGON BALL karakterek széles kínálatával.