Evil Dead: The Game (PS5)

 

Irányítsd Ash Williamst vagy barátait az ikonikus Evil Dead (Gonosz Halott) franchiseból és dolgozzatok össze ebben a kooperatív vagy PVP-multiplayer akciójátékban!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.05.13
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Irányítsd Ash Williamst vagy barátait az ikonikus Evil Dead (Gonosz Halott) franchiseból és dolgozzatok össze ebben a kooperatív vagy PVP-multiplayer akciójátékban! Játssz túlélők négyfős csapatában, miközben felfedezel, lootolsz, kordában tartod a rettegésed, és megszerzed azon kulcsfontosságú tárgyakat, melyek lezárják a világok közti rést a játékban, amit a három eredeti Evil Dead (Gonosz halott) film és a Starz original Ash vs Evil Dead televíziós sorozat ihletett.

 

Jellemzők


Ikonikus szereplők - Játssz az Evil Dead (Gonosz halott) univerzum ismert karaktereivel, úgymint Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell & sokan mások - többek között új dialógusokkal Bruce Campbell & más színészek jóvoltából!


Játssz Jóként vagy Gonoszként - Küzdj a jók oldalán, vagy vedd át az irányítást egy Kandariai démon felett, hogy Ashre és társaira vadássz, megszállva Deadlitákat, a környezetet és mást, hogy elnyeld a túlélők lelkét.


Over the top látványvilág - Ha épp Deadliteokat tépsz ketté Ash láncfűrészével vagy átrepülsz a térképen egy Kandariai démon bőrében, a realisztikus látványvilág és a valós fizikán alapuló vérbő jelenetek életre keltik a horrort!


This...Is My Boomstick - Vesd be shotgunod, láncfűrészed, húsbárdod és számos más eszközt, hogy a sötétség seregével a lehető legvéresebben bánj el

 

THE EVIL DEADTM and its related characters are copyrighted trademarks of Renaissance Pictures, LTD. exclusively licensed to Diversion3 Entertainment, LLC. EVIL DEAD is a registered service mark of Renaissance Pictures LTD. All rights reserved. EVIL DEAD 2: DEAD BY DAWNTM is a trademark of STUDIOCANAL S.A.S. All Rights Reserved. © 2022 STUDIOCANAL S.A.S. All Rights Reserved. ARMY OF DARKNESS © 1993 Orion Pictures Corporation. ARMY OF DARKNESS and its related trademarks, logos, characters, and other materials TM Orion Pictures Corporation & © 1993-2022 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved. ASH VS EVIL DEAD © STARZ Entertainment, LLC. All Rights Reserved. EVIL DEAD: THE GAME programming and content is © 2022 Evil Dead GameCo, LLC, assigned under license to Boss Team Games, LLC. Additional Game Design TM and ©Diversion3 Entertainment, LLC. All Rights Reserved.