Minecraft Legends - Deluxe Edition (PS5)

 

A piglinek romlottsága elterjed az egész Overworldön és mindent felperzsel, amihez hozzáér. Te leszel a hős, aki megvédi ezt a szelíd világot? Állítsd fel a stratégiádat és szállj szembe a piglinekkel epikus csatákban - azonban vigyázz: mindig visszatámadnak. Szállj szembe piglinbázisokkal nappal és védd meg a szövetségeseidet alkonyat után.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Akció
Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2023.04.18
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A Minecraft Legends: Deluxe Edition minden platformon magyar felirattal rendelkezik!

 

Egyesítsd az Overworldöt!

 

A piglinek romlottsága elterjed az egész Overworldön és mindent felperzsel, amihez hozzáér. Te leszel a hős, aki megvédi ezt a szelíd világot? Állítsd fel a stratégiádat és szállj szembe a piglinekkel epikus csatákban - azonban vigyázz: mindig visszatámadnak. Szállj szembe piglinbázisokkal nappal és védd meg a szövetségeseidet alkonyat után. Fedezz fel buja, kincsekkel és veszedelmekkel teli vidékeket, találkozz új barátokkal és egyesülj ismerős arcokkal. A szövetségeseiddel az oldaladon már csak a világ megmentése maradt hátra.

 

Emeld a magasba a zászlódat a Deluxe Editionnal, benne hat további, játékon belüli skinnel: egy hős, négy mount, valamint egy további mount skinnel, amely a megjelenés után később válik elérhetővé.

 

Jellemzők

 

  • Élj át egy páratlan, epikus legendát a Minecraft univerzumban

  • Alakíts szövetségeket új barátokkal és ismerős arcokkal, majd állj a roham élére az epikus piglinek elleni harcokban, hogy megvédd az Overworldöt.

  • Utazz keresztül egy buja, dinamikus világon, amely erőforrásokban gazdag és minden végigjátszás alkalmával változik.

  • Hívd ki a barátaidat vagy alkossatok csapatot az intenzív harcokban, miközben megvéded a faludat és az egységeidet harcba vezeted, hogy lerombold az ellenfeleid településeit.

  • Tartalmazza a Minecraft Legends alapjátékot és a Deluxe Skin csomagot, benne 6 további játékon belüli skinnel: 1 hős, 4 mount és egy további mount skinnel, amely később válik elérhetővé.
    • Arra vágysz, hogy a legjobban öltözött hős legyél a harctéren? Harcolj a piglin fenyegetéssel az Overworld legjobb ruháiban! Öltöztesd fel a hősödet és hű paripáját igényes öltözékekbe a Minecraft Legends Deluxe Skin csomaggal, benne egy hős skinnel, négy mount skinnel, valamint plusz egy mount skinnel, amely később válik majd elérhetővé. Azonban ne felejtsd el, hogy ezek a skinek nem jelentenek előnyt a harctéren - azon kívül természetesen, hogy növelik az önbizalmad!