Trek to Yomi (PS5)

 

A Trek to Yomi egy ultrastilizált, filmszerű akció-kaland, amely Hiroki lenyűgöző történetét követi a gonosz erők okozta bukása során.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2023.05.05
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Indulj útnak az életen és a halálon túl!

 

A Trek to Yomi egy ultrastilizált, filmszerű akció-kaland, amely Hiroki lenyűgöző történetét követi a gonosz erők okozta bukása során. Éld át a hősies visszatérését, hogy jóvá tegye a megszegett ígéretét, miszerint megmenti azokat az embereket, akik védelmére felesküdött.

 

A fiatal kardforgató, Hiroki esküt tett a haldokló mesterének, hogy minden fenyegetéstől megvédi a városát és az embereket, akiket szeret.

 

A tragédiával mögötte és a kötelességgel maga előtt, a magányos szamurájnak most az életen és a halálon át kell utaznia, hogy szembeszálljon önmagával és döntsön az útjáról.

 

Jellemzők

 

  • Filmszerű prezentáció: a lélegzetelállító kameraszögek és az elképesztő látvány a klasszikus szamuráj filmek szellemében a Trek to Yomi-hoz egy igazi filmszerű élményt hoz létre.

  • Elegáns harc: szállj szembe gonosz kardforgatókkal és természetfeletti lényekkel egy áramvonalas harcrendszerben, amely a szamurájok tradicionális fegyverein alapszik.

  • Mitikus történetmesélés: éld át Hiroki lenyűgöző történetét a gonosz erők okozta bukása során és a hősies visszatérését, hogy jóvá tegye a megszegett ígéretét, miszerint megmenti azokat az embereket, akik védelmére felesküdött.

  • Izgalmas soundtrack: az izgalmas akció és a komor pillanatok hátteréről az emlékezetes zene gondoskodik, amely célja, hogy a feudális Japánban érezzük magunkat.