Valkyrie Elysium (PS5)

 

A VALKYRIE sorozat legújabb része végre megérkezett! Ez az akció-RPG magába foglalja a széria sajátos Einherjar és kombó rendszerét, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy élvezzék a gyors, háromdimenziós harcot.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Szerepjáték (RPG)
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.09.29
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A VALKYRIE sorozat legújabb része végre megérkezett! Ez az akció-RPG magába foglalja a széria sajátos Einherjar és kombó rendszerét, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy élvezzék a gyors, háromdimenziós harcot. A játék egyedi művészeti stílusa gyönyörűen ábrázolja egy megsemmisülő világ képét, ahogy a Ragnarök eljön, mindezt pedig megkoronázza a sorozat veteránja, Motoi Sakuraba feledhetetlen soundtrack-je.

 

Jellemzők

 

 

  • Töténet

Réges régen,
A Ragnarök - a végítélet - közeledett a birodalmakra
Odin, a mindenek atyja utolsó erejével létrehozta Valkyrie-t, a megváltás követét azzal a feladattal, hogy megmentse a pusztulásra ítélt világot.

 

 

  • Gyors Akció-RPG

Szeld át könnyedén a csatateret és hajts végre gyors akciókat az új Soul Chain rendszer segítségével. Használd ki a készségek és képességek széles tárházát, amelyek Valkyrie rendelkezésére állnak, hogy pusztító kombókat hajts végre.

 

 

  • Einherjar

Idézd meg az Einherjar-t, az erős harcosszellemeket, amelyeket Valkyrie választott ki, hogy segítsenek téged a csatában!
Az Einherjar megidézése elemi bónuszokkal ruházza fel Valkyrie-t, amivel a játékosok taktikai előnyhöz juthatnak a csatában.

 

 

  • Combo és Divine Art rendszer

Az „Arts Gauge" feltöltődik, ahogy a játékosok folyamatos támadások láncolatát hajtják végre és fenntartják a kombókat. Az Arts Gauge felhasználása lehetővé teszi Valkyrie-nak, hogy erőteljes, speciális technikákat hajtson végre, amelyeket Divine Arts-ként ismernek.

 

 

  • Fejlesztés és testreszabás funkciók

Fejleszd a fegyvereidet, készségeidet és az Einherjar/Divine Arts kombókat, hogy testreszabd a játékstílusodat.