Get Adobe Flash player

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PS5)

 

Vesd bele magad a Star Wars-univerzumba a Skywalker saga összes filmjét magába sűrítő, eddig sosem látott izgalmakat tartogató vadonatúj LEGO játékkal!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Gyerek
Nyelv lang
Megjelenés 2022.04.05
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A LEGO® Star WarsTM: The Skywalkers Saga-val tiéd az egész galaxis! Ebben a vadonatúj alkotásban a játékosok átélhetik a Skywalker saga mind a kilenc filmjének, köztük a Star Wars: Skywalker kora legemlékezetesebb pillanatait és nonstop akcióját jellegzetes LEGO humorral fűszerezve. A LEGO® Star WarsTM: The Skywalkers Saga keretében a játékosok elmerülhetnek el a saga hatalmas világában, és szabadon irányíthatnak több száz karaktert, űrhajót és járművet, valamint alkothatják meg saját kalandjukat a galaxisban.

 

Fergeteges LEGO humor - A játék szórakoztató új módon mutatja be a teljes saga összes felejthetetlen pillanatát, tele fergeteges LEGO humorral.

 

Irányíts ikonikus hősöket és gonoszokat - Több száz játszható karakter vár a különböző galaxisokból és korszakokból. A játékosok Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 és egy sor egyéb hős, a sötét oldalról pedig Darth Vader, Palpatine, Kylo Ren és sok más karakter felett vehetik át az irányítást.

 

Fedezz fel legendás helyszíneket - A játékosok bejárhatják kedvenc Star Wars filmjeik helyszíneit, mint például a Geonosis sivatagja, a Dagobah mocsarai és a Starkiller bázis hófedte pusztái. Az űrt átutazva bármikor ellátogathatnak bármelyik bolygóra, az óriási központi felület pedig a filmek emlékezetes helyszíneit idézve kínál mókás küldetéseket és még több felfedeznivalót.

 

Végtelen élmények - A játékosok ez Erő sötét és világos oldalán is játszhatnak, a harc mesterévé válhatnak, valamint űrhajókat és más járműveket irányíthatnak a galaxis bebarangolása közben.

 

Családbarát szórakozás - A játék egy ötletes és vicces LEGO élmény minden korosztályú gyermeknek. Remek belépő pont a Star Wars-univerzumba a fiatalabbak számára, de elég mély ahhoz, hogy bárki más is élvezhesse.