Broken Pieces (PS5)

 

A Broken Pieces egy díjnyertes, akcióval teli nyomozós kalandjáték. Elise és vőlegénye egy csendes, nyugodtabb életről álmodik a békés francia tengerparton. Saint-Exil álomszerű városáról azonban kiderül, hogy minden, csak nem idillikus, ebben a pszichológiai horror témájú thrillerben.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Horror
Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2023.02.24
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A Broken Pieces egy díjnyertes, akcióval teli nyomozós kalandjáték.

 

Elise és vőlegénye egy csendes, nyugodtabb életről álmodik a békés francia tengerparton. Saint-Exil álomszerű városáról azonban kiderül, hogy minden, csak nem idillikus, ebben a pszichológiai horror témájú thrillerben.

 

Egyedül kezded a játékot, miután egy hatalmas paranormális esemény rejtélyes módon Saint-Exil városát üressé tette.

 

Körülvéve a veszélyes jelenségekkel egy sötét és magányos helyen, Elise emberi élet után kutat és Saint-Exil régióját övező rejtélyeket kezd felderíteni, mint a rituális szektáját és a világítótornyot, amely a tengerparton magasodik.

 

Jellemzők

 

MÉLY, IZGALMAS ATMOSZFÉRA
Fedezd fel Saint-Exil álmos régióját egy mély, környezeti narratíván keresztül, és fedezz fel egy szektát, amely megszállottan küldi ki a bűnösöket a tengerre, valamint derítsd ki, hogy miért érdekli a hadsereget egy kicsi, nyugodt francia tengerparti város?


IRÁNYÍTSD A KÖRNYEZETET
Fejts meg környezeti rejtvényeket egy vihar megidézésével, amely ledönti a fákat, így nyitva meg a térkép újabb területeit.


OSZD BE AZ IDŐDET
Más kalandjátékokkal ellentétben, a városban való mozgással telik az idő. Pihenés közben, amely újra tölti az életet, szintén múlik az idő.


Fontos a Saint-Exil városban való gyors mozgás, mert a sötétben kint tartózkodni halálos lehet.


EGYEDI HARCRENDSZER
Harcolj kísérteties ellenségek ellen alap vagy fejlesztett fegyverekkel és lőszerrel.


Elise kitérhet és van egy védelmező amulettje is, amely lehetővé teszi, hogy eltaszítsa az ellenségeit, akik túl közel kerülnek.