MADiSON VR (PS VR2)

 

A MADiSON VR egy nyugtalanítóan valóságos dimenzióba helyezi az elismert pszichológiai horrorjátékot, ami a nyugtalanító játékmenetet és a lenyűgöző történetet még idegőrlőbbé teszi.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Horror
Nyelv lang
Megjelenés 2024.05.24
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

A JÁTÉK KIZÁRÓLAG VR-BEN HASZNÁLHATÓ; FUTTATÁSÁHOZ PLAYSTATION 5 KONZOLRA ÉS PLAYSTATION VR 2-RE VAN SZÜKSÉG!


A MADiSON VR most még mélyebbre merít a magával ragadó és félelmetes világába. A virtuális kezedben lévő fényképezőgép felhasználásával hidat verhetsz a mi világunk és az ismeretlen között. Csinálj fényképeket, hívd elő őket saját magad, hogy rejtvényeket oldj meg, felfedezd az árnyékokat, és legfőképpen, hogy életben maradj.

 

A MADiSON VR egy nyugtalanítóan valóságos dimenzióba helyezi az elismert pszichológiai horrorjátékot, ami a nyugtalanító játékmenetet és a lenyűgöző történetet még idegőrlőbbé teszi.

 

Jellemzők


A TÖRTÉNET
Képzeld el, hogy egy sötét szobában ébredsz bezárva, vérben ázó virtuális kezekkel. Vedd fel Luca szerepét egy libabőrös, magával ragadó VR-élményben, és vedd át MADiSON, egy démoni erő brutális kínjait, amely arra kényszerít, hogy folytass egy évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét. Készen állsz arra, hogy szembenézz a szemed előtt zajló kimondhatatlan borzalommal, és befejezd ezt a baljós szertartást?

 

SZEREPLŐK
A MADiSON VR minden szereplője egy-egy rémisztő történetet hordoz, amely hibátlanul bele van szőve a fő narratívába. Mozogj lopakodva, hallgatózz figyelmesen, és maradj csendben, hogy ne kelts feltűnést. Ne feledd, ebben a rettentően valóságos VR-környezetben soha nem vagy egyedül.

 

JÁTÉKMENET
Használd az instant kamerát a VR-birodalomban, hogy átnavigálj ezen a rémálmon, vagy még mélyebbre merülj a sötét mélységekben.

 

Hívd elő a fényképeket, amelyeket aprólékosan, valósághűen készítesz el, és készülj fel arra, hogy szembesülj a legmélyebb félelmeiddel, miközben feltárod az igazságot.

 

Vizsgálj meg mindent, ragadj meg tárgyakat, és lépj kapcsolatba a VR-környezettel, hogy elhárítsd a leselkedő entitásokat.

 

Tapasztald meg a kiszámíthatatlanul kiváltott események és a változékony rejtvények izgalmát, amelyek fokozzák az újrajátszhatóságot, és a figyelmedet folyamatosan fenntartják.

 

Merülj el teljesen ebben a hátborzongató élményben most továbbfejlesztett látványvilággal és 3D-s hangokkal, amelyek megkérdőjelezik, mi a valóság és mi nem.

 

Készülj fel, hogy teljesen új módon éld át a MADiSON horrorját.