Dyschronia: Chronos Alternate (PSVR2)

 

Oldj meg egy elméletben lehetetlennek tűnő bűnügyet ebben az izgalmas sci-fi rejtélyben. A neved Hal Scion és nyomozó vagy, de valami megkülönböztet mindenkitől. A "variant human"-ként ismernek, egy olyan személyként, akinek megvan az a különleges képessége, hogy belelásson a múltba és meg is változtassa azt. Most pontosan ez az a különleges képesség, amire szükség van.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2023.04.14
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A JÁTÉK KIZÁRÓLAG PLAYSTATION VR 2 SENSE-EL HASZNÁLHATÓ.

 

Oldj meg egy elméletben lehetetlennek tűnő bűnügyet ebben az izgalmas sci-fi rejtélyben.

 

Játssz az anime stílusú, sci-fi bűnügyi nyomozós játék mind a három epizódjával. Az Episode I és II már elérhető, az Episode III pedig 2023-ban később érkezik.

 

A neved Hal Scion és nyomozó vagy, de valami megkülönböztet mindenkitől. A "variant human"-ként ismernek, egy olyan személyként, akinek megvan az a különleges képessége, hogy belelásson a múltba és meg is változtassa azt. Most pontosan ez az a különleges képesség, amire szükség van.

 

Fenyegető erőkkel kell szembenézned, amelyek próbára teszik a mentális agilitásodat. Bújj el, fuss, lopakodj és menekülj meg a veszélytől, miközben bizonyítékokat gyűjtesz. Ezek után gyanúsítsd meg az elkövetőket izgalmas bírósági szekvenciák során, ahol be kell bizonyítanod a bűnösségüket, még akkor is, ha ők ellened küzdenek minden percben.

 

Jellemzők

 

Különleges képesség

  • Használd a különleges képességedet, hogy visszatekerd az időt és megváltoztasd a múltat

Terepmunka

  • Lépj be a kiterjesztett álomba - az Astrum Close lakosainak jólétét megóvó kollektív álomba
  • A nyomozásod a valóságból az álomba, az álomból a valóságba, majd ismét vissza vezet majd, miközben az ügy mögött meghúzódó igazságot keresed!

Próba

  • A város integrált MI-je, Justicius azt a megbízást kapta, hogy ebben az idillikus metropoliszban a bűnügyi rátát 0.001%-on tartsa
  • Mutass meggyőző, konkrét bizonyítékokat és old meg az ügyet. Játszd újra a bűntényt az összegyűjtött bizonyítékokkal és fedd fel az igazságot

Lopakodás

  • A nyomozásod során az életed kockáztatod. Elkerülöd az ellenség figyelmét vagy eltereled majd a figyelmüket magadról?

Rejtvények

  • Nyomok rejtőznek az egész városban, amelyek megtalálhatsz, azonban minél mélyebbre ásol, annál több rejtélyre bukkanhatsz
  • Lépj kapcsolatba a környezeteddel, miközben nyomokra vadászol