Retropolis 2: Never Say Goodbye (PS VR2)

 

Merülj el az árnyakkal teli sötétségbe, ahol csupa veszély leselkedik rád, miközben minden lépéssel közelebb kerülsz az őrület határához. Járd a neonfényben úszó utcákat Philip Log robo-detektívvel és nyomozz a végzetes Jenny Montage után ebben a trükkös poszt-apokaliptikus történetben.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2024.06.14
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

A JÁTÉK KIZÁRÓLAG VR-BEN HASZNÁLHATÓ; FUTTATÁSÁHOZ PLAYSTATION 5 KONZOLRA ÉS PLAYSTATION VR 2-RE VAN SZÜKSÉG!

• Gazdag történet: Oldj meg baljós rejtélyeket az extendo-karjaid segítségével és göngyölítsd fel a robotok városának megannyi titkát.

 

• Robo-cop város: A Retropolis 2: Never Say Goodbye a The Secret of Retropolis-ban felvázoltak után egy évvel később játszódik. A két karakter történetszála folytatódik: Philip Log, a keményfejű robo-detektív és a femme fatale Jenny Montage, aki szinte vonzza a bajt kerülnek a középpontba.

 

• Játékosbarát VR-élmény: A Retropolis 2: Never Say Goodbye rendkívüli felhasználóbarát VR-élményt nyújt, hiszen már az alapoktól kezdve úgy építettek fel, hogy támogassa a könnyed VR-interakciókat. Philip Log extendo-karjaival a játékosok messzebbre levő tárgyakat is összegyűjthetnek, átjuthatnak akadályokon, és továbblendíthetik a történetet.

 

• Művészi kivitelezés: A teljes játék aprólékosan, kézzel rajzolva készült a VR térben, egészen megdöbbentő, 2.5 millió virtuális ecsetvonással, hogy minden játékban töltött pillanat felérjen egy részletgazdag, művészi alkotással.