Song in the Smoke: Rekindled (PSVR2)

 

A Song in the Smoke egy egyjátékos, túlélő kalandjáték, amely egy hatalmas, gyönyörű és halálos világban játszódik. A képességeid a kulcsa a túlélésnek, miközben leselkedsz és vadászol a prédákra a kézzel készített, primitív fegyvereiddel és eszközeiddel. Gyűjts ételt, gyógyszereket és készleteket nappal és ne felejtsd el figyelni a tábortüzedet, hogy égjen a sötét, veszélyes éjjelek során. Hozz létre táborokat, ahol jónak látod és élj túl ebben a magával ragadó világban, amelyet az alapoktól építettek fel exkluzívan a VR számára.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2023.03.17
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A JÁTÉK KIZÁRÓLAG PLAYSTATION VR 2 SENSE-EL HASZNÁLHATÓ.

 

A Song in the Smoke egy egyjátékos, túlélő kalandjáték, amely egy hatalmas, gyönyörű és halálos világban játszódik.

 

A képességeid a kulcsa a túlélésnek, miközben leselkedsz és vadászol a prédákra a kézzel készített, primitív fegyvereiddel és eszközeiddel. Gyűjts ételt, gyógyszereket és készleteket nappal és ne felejtsd el figyelni a tábortüzedet, hogy égjen a sötét, veszélyes éjjelek során. Hozz létre táborokat, ahol jónak látod és élj túl ebben a magával ragadó világban, amelyet az alapoktól építettek fel exkluzívan a VR számára.

 

A Song in the Smoke: Rekindled teljes felújításon esett át, hogy teljesen kihasználja a legújabb PlayStation®5 funkciókat, köztük a nagy felbontású grafikát, a 4K HDR-t 120 képkocka/másodperccel teljesítmény módban, a headset rezgést, a haptikus visszajelzést és az adaptív ravaszokat, a szemkövetést, valamint egy új, free-jump locomotion módot.

 

Fizikán alapuló közel-, és távolharci csaták intelligens lényekkel, amelyek valóságosan viselkednek egy virtuális világban.

 

Jellemzők

 

  • Vadászat: használd az íjadat, hogy magad vadászd le a zsákmányodat, miután lekövetted őket a lábnyomuk és illatjuk alapján. Ezután bújj el a növények és bokrok között, hogy megtaláld a tökéletes lövést, amelyet természetes módon célozhatsz meg a kontrollereiddel, mielőtt elindítanád a kézzel készített nyiladat.

  • Gyűjtögetés: keress ételt, vizet és a nyersanyagokat, amelyek szükségesek az óvóhelyed létrehozásához és a tűzgyújtáshoz, továbbá a fegyverek kraftolásához és más, túléléshez elengedhetetlen tárgyakhoz.

  • Felfedezés: a Song in the Smoke nyitott világa szinte könyörög, hogy felfedezd, és a rajta való átkeléshez kíváncsiságra és észre lesz szükséget, hogy felfedhesd a természet számos rejtélyét.

  • A nyersanyagok maximalizálása: ha leterítesz egy prédát, akkor ne menjen kárba semmi. Raktározz el húst, csontokat és bőrt, amelyet felhasználhatsz a tested melegen tartására, miközben átvágsz a Song in the Smoke világán, a buja erdőktől kezdve, az ősi völgyeken át, egészen a fagyos gleccserekig.