NBA 2K23 (PS5)

 

Játssz a kedvenc NBA és WNBA csapataiddal és sztárjaiddal, és éld át az élethű játékmenetet. A műfajában a legjobb vizuális prezentációval, fejlesztett játékos MI-vel, friss csapatfelállásokkal és történelmi csapatokkal egy játék még sose volt ennyire valóságos és teljes, mint az NBA 2K.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2022.09.09
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


EZ A JÁTÉK - Játssz a kedvenc NBA és WNBA csapataiddal és sztárjaiddal, és éld át az élethű játékmenetet. A műfajában a legjobb vizuális prezentációval, fejlesztett játékos MI-vel, friss csapatfelállásokkal és történelmi csapatokkal egy játék még sose volt ennyire valóságos és teljes, mint az NBA 2K. Érezd a közönség energiáját, a versengés intenzitását és a végtelen szórakozást a jelenkor egyik legimmerzívebb sportjátékában.

 

MICHAEL JORDAN VISSZATÉR - Lépj parkettára az eddigi legdefinitívebb Michael Jordan élményben, a The Jordan Challange-ben. Éld át és alkosd újra Jordan illusztris karrierjének 15 ikonikus teljesítményét. A 2K11-ből visszatérő tíz, teljesen újraépített kihívás mellett öt teljesen új pillanat kapott helyet. Lépj vissza az időben, ahogy újrajátszod ezeket az ikonikus teljesítményeket, amelyek a kornak megfelelő prezentációt kapják, kezdve az arénától a hangosbemondókig, miközben NBA csillagokat hallgatsz, akik elsőkézből nézték végig ezeket a teljesítményeket.

 

JUSS BE A LIGÁBA - Váltsd valóra az NBA-s álmaidat, ahogy egy drámai úton elindulsz a nagyság felé a MyCAREER módban. Építs kapcsolatokat és hírnevet, valamint győzd le az akadályokat, amelyek még a legígéretesebb játékosokat is megizzasztják. Építsd ki a brand-edet a pályán kívül és tedd emlékezetessé a nevedet a pályán. Mindeközben hívd el barátaidat az útra és pattogtass fel egészen az NBA 2K csúcsáig. A döntés a tiéd. Hogyan írod a saját történetedet?

 

CSATLAKOZZ A LEGNAGYOBB KOSARAS KÖZÖSSÉGHEZ - Szerezz hírnevet a The City-ben, az eddigi legnagyobb kosárlabda világban (PlayStationⓇ5 és Xbox Series X|S konzolokon), vagy indulj el egy epikus utazásra az egyetlen óceánjárón (PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon), amely a legjobb kosarasokhoz illik a legjobban. Mindegy milyen utat választasz a MyPLAYER-eddel, készülj fel a munkára, szerezz hírnevet és szántsd fel a pályát. Feszegesd a határaidat a Gatorade Training létesítményben és nézz be a boltba a leglazább felszerelésekért a legnagyobb márkáktól, mielőtt részt vennél az egész éven át tartó eseményeken, melyeken rengeteg jutalom vár.

 

ÉPÍTSD FEL AZ ÁLOMCSAPATOD - A MyTEAM a fantáziát realitássá teszi, miközben kártyákat gyűjtögetsz, hogy egy nem evilági kezdő 5-öst hozhass létre legendákkal és All-Starokkal bármelyik érából. Küldd pályára a legjobbjaidat elit csapatok ellen, miközben felfedezed az immerzív kihívásokat, versenyeket és izgalmas jutalmakat. Tapasztald meg ezeket és még többet a MyTEAM közösséggel, valamint a folyamatos frissítésekkel.

 

ÉRJ FEL A CSÚCSRA - Hozd meg te a döntéseket és építsd fel a dinasztiádat, vagy döntsd el merre halad tovább a liga az legimmerzívebb szimulációs élményben a MyNBA-ben és a MyWNBA-ben (MyGM és MyLEAGUE a PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon). Páratlan irányítás és részletes eszközök állnak a rendelkezésedre, hogy minél több információhoz juss a döntéseid előtt, miközben te szabod meg a szabályokat ebben a teljesen testreszabható élményben. Ugorj fejest egy szezonba vagy nézz végig egy hosszútávú növekedést egy több éven át tartó élményben, amelyek online és offline is elérhetőek.

 

Jellemzők


VÁLASZOLJ A NAGYSÁG HÍVÁSÁRA - Nőj fel a feladathoz és teljesítsd be a potenciálod az NBA 2K23-ban. Mutasd meg mit tudsz a világ legjobb játékosai ellen a MyCAREER módban. Állítsd egy csapatba a mai all-starokat régi legendákkal a MyTEAM módban. Építs fel egy dinasztiát a MyGM módban, vagy vidd el az NBA-t egy új irányba a MyNBA-ben. Játssz NBA vagy WNBA csapatok ellen a PLAY NOW módban és éld át az élethű játékmenetet. Mi lesz a válaszod a hívásra?

 

A JÁTÉK MEGVÁLTOZOTT - Az NBA 2K23 újgenerációs verziójában megérkezett az ultrarealisztikus játékmenet következő generációja. Az gyűrű támadására elérhető új módszerek találkoznak az intuitív 1 az 1 elleni védekezés új pozíciós rendszerével, hogy így még több irányítási lehetőség nyíljon előtted a pálya mindkét oldalán az eddigi legautentikusabb kosárlabdaélményben.

 

A CITY-BEN KEZDŐDIK - A The City csak rád vár az eddigi legimmerzívebb MyCAREER utazásban. Fejleszd a játékodat, építsd ki a brand-edet és döntsd el, hogyan írod meg a történeted a pályán és azon kívül. Válaszd ki a csapatodat és nézz szembe a legjobb MyPLAYER-ekkel a teljesen új City-ben, tele lélegzetelállító kilátással, arénákkal és pályákkal, amelyek csak rád várnak.

 

A JORDAN CHALLANGE VISSZATÉR - Lépj vissza az időben az éra-specifikus látvánnyal, amelyek megörökítették Michael Jordan útját az egyetemi szenzációtól a globális ikonig a magával ragadó Jordan Challange-ekkel, melyek a karrierjét meghatározó dominanciáját mesélik el. Vedd fel a cipőit és kreáld újra a nem evilági számait és ikonikus utolsó dobásait, miközben hallgatod azokat, akik elsőkézből követték végig a fejlődését az újonc sztártól a kosárlabda legendáig.

 

ÉPÍTSD FEL A CSAPATOD - Játssz határok nélkül, miközben összegyűjtöd és összerakod a legendás tehetségeket bármely érából a MyTEAM-ben. Urald a pályát minden évadban és keltsd életre a látomásod a testreszabási funkciók széles tárházával, hogy létrehozhasd a tökéletes kinézetet a tökéletes kezdő 5-ösödhöz.