PGA TOUR 2K23 (PS5)

 

Vonulj a pályára még lazábban a PGA TOUR 2K23-ban!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2022.10.14
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Vonulj a pályára még lazábban a PGA TOUR 2K23-ban!

 

Jellemzők

 

AUTENTIKUS PGA TOUR MyCAREER
Mutasd meg a tehetséged a PGA TOUR-ban és válj a következő FedExCup bajnokká. Versenyezz más PGA TOUR profikkal a MyPLAYEREDDEL és alakíts ki új rivalizálásokat.

 

PGA TOUR JÁTÉKOSOK ÉS LICENCELT PÁLYÁK
Most először játssz férfi és női profikkal, mint Tiger Woods, akár online, akár offline játékban! A PGA TOUR 2K23 több licencelt pályát is tartalmaz, mint az East Lake Gold Club, a St. George's Golf and Country Club, a TPC Scottsdale, vagy a TPC Sawgrass, hogy csak néhány kerüljön említésre.

 

HOZD LÉTRE AZ ÁLOMPÁLYÁIDAT
Hozd létre a saját fantasy pályádat a Course Designerrel, ezernyi testreszabható tárggyal. A cross-platform támogatásnak köszönhetően még meg is oszthatod a munkádat a világgal, hogy online és lokális játék során is használható legyen.

 

A TOPGOLF MEGÉRKEZETT
Ugorj fejest a Topgolfba bárhol is vagy, akár egyedül, akár a barátaiddal, egy kompetitív 1-4 játékosig játszható lokális, vagy online játékba, amely igazán szórakoztató és izgalmas élményt nyújt az alkalmi és a veterán játékosoknak egyaránt.

 

FEJLESZD FEL A MyPLAYERED
Új archetípusok és készségek váltak elérhetővé a MyPLAYEREDHEZ, miközben új, licencelt ruhákkal biztosíthatod a stílusos megjelenésed a pályán, olyan márkáktól, mint az Adidas, a Callaway, a Titleist, a Malbon és még sok más.

 

TÖBB IRÁNYÍTÁSI OPCIÓ ÉS SEGÍTSÉGEK
Válassz az új 3-Click ütési rendszer és a tradicionális Stick ütés között. Elérhető funkciók: valós idejű tutorial, tippek, ütési segítségek, a TrueShot rendszer és a Lie menedzsment.

 

A TE TÁRSASÁGOD, A TE SZABÁLYAID
Uralkodj és irányítsd a Clubhouse-odat az Online Societies segítségével. Tedd a sajátoddá a játékot azáltal, hogy versenyeket és teljes szezonokat menedzselsz. Alkoss indulási szabályokat, előfeltételeket, hendikepeket és eseményeket.

 

ONLINE ÉS LOKÁLIS TÖBBJÁTÉKOS MÓD
Vonulj a pályára a csapatoddal lokális és online meccseken olyan játékmódokban, mint az Alt-Shot, a Stroke Play, a Skins és a 4-Player Scramble. Továbbá a fergeteges többjátékos mód, a Divot Derby visszatért és újra elhozza a virtuális golfpartit ebben a kieséses, szétlövéses stílusú versenyben.