Get Adobe Flash player

Park Beyond (PS5)

 

A Park Beyondban lehetőséged van létrehozni álmaid vidámparkját, ahol még a gravitáció se állhat az utadba! A történet mód és a kezdeti segítséggel könnyen elsajátíthatod a vidámpark vezetés alapjait, hogy a végére őrültebbnél őrültebb dolgokat hozhass létre, főleg, ha hullámvasútról van szó!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2022
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Segítségedre lesz Phil, a veterán park igazgató és Lizzy, a szigorú, de barátságos pénzügyi igazgatód. Ők ketten fognak segíteni abban, hogy a létező legvadabb, legőrültebb, legkreatívabb vidámpark lehessen a tiéd!


A siker csak a te kreativitásodon múlik!


Jellemzők

• KÖVESD A TÖRTÉNETET ÉS ÉLD ÁT A VIDÁMPARK IGAZGATÁS ÖRÖMEIT- Rengeteg színes és ötletes karakter vár rá, hogy segíthessen megvalósítani az álmaidat. Érd el az üzleti céljaidat, hozd egyensúlyba a kiadásokat és a bevételeket, hogy a vidámparkod igazán sikeres lehessen és felülmúljon minden képzeletet! Vagy csak engedd szabadjára a fantáziádat és alkosd meg a legvadabb ötleteidet!


• LEHETETLENÍTSD A LÁTVÁNYOSSÁGOKAT - A fejlesztett hullámvasút-kreátornak köszönhetően olyan hullámvasutakat tudsz létrehozni, amik szembe mennek a természet és a fizika törvényeivel és szinte a végtelenségig variálhatod a különböző elemeket. És egy különleges lehetőségnek hála, „lehetetlenítheted" a látványosságokat, például egy óriási polippal, ami a hullámvasút közepén ül!


• HALGASS MEG MINDEN VÉLEMÉNYT, DE DÖNTS OKOSASN-Érdemes meghallgatni mások véleményét, de neked kell dönteni kire hallgatsz, annak érdekében, hogy valóban sikeres legyen a vidámparkod. Ilyen lehetőség, hogy láthatod, mit gondolnak a látogatóid, amint a parkban szórakoznak és ezalapján eldöntheted, hogy milyen irányba akarsz fejleszteni a parkodon. De azt is te döntöd el, kit veszel fel kollégának és kit léptetsz elő.
Park BeyondTM & © BANDAI NAMCO Entertainment Europe.