Get Adobe Flash player

Final Fantasy VII Remake Intergrade (PS5)

 

Éld át a közkedvelt klasszikus káprázatos felújításának még lélegzetelállítóbb változatát egy vadonatúj kalanddal kiegészítve Yuffie Kisaragi főszereplésével!

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2021.06.10
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 5 konzol

A FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE a kritikusok által elismert és díjnyertes FINAL FANTASY VII REMAKE feljavított és kiterjesztett változata PlayStation 5-re. A FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE a vadonatúj epizóddal együtt érkezik, melynek főszereplője Yuffie, és ami egy lélegzetelállító új sztorifejezetet és számos játékmenet kiegészítést mutat be, amiket a játékosok garantáltan élvezni fognak.

 

A világ az árnyszerű cég, a magát a bolygó életerejét mako energiaként felhasználó Shinra Electric Power Company irányítása alá került. Midgar nyüzsgő városában a magát Avalanche néven emlegető Shinra-ellenes szervezet lépett fel ellenállóként. Cloud Strife, a Shinra elit SOLDIER egységének egykori tagjából lett zsoldos segítő kezet nyújt a csapatnak, mit sem sejtve a rá váró epikus következményektől.

 

Az új epizód Yuffie főszereplésével egy vadonatúj kaland a FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE világában. Öltsd magadra a Wutai nindzsa, Yuffie Kisaragi szerepét, ahogy behatol Midgar városába, hogy az Avalanche HQ-val szövetkezve ellopja egy pusztító materiát a Shinra Electric Power Company markából. Játssz új karakterek oldalán és élvezd a kiterjesztett élményt számos új harci és játékmeneti kiegészítéssel, ami új perspektívába helyezi a FINAL FANTASY VII REMAKE történetét, melyet garantáltan nem akarsz majd kihagyni.

 

A FINAL FANTASY VII REMAKE projekt első játékának története feldolgozza a főszereplők szökését Midgarból, és mélyebben elmerül a városban történt eseményekben, mint az eredeti FINAL FANTASY VII.

 

• Fedezd fel Midgar városát sosem látott módon feljavított textúrákkal, fényekkel és környezettel. A játékosok továbbá két játékmód közül választhatnak:
o A Graphics mód a 4K felbontású grafikát priorizálja
o A Performance mód a tükörsima 60 FPS-t priorizálja
• Rögzítsd és oszd meg legemlékezetesebb pillanataid a játékból a teljesen testreszabható Photo móddal
• Élvezd a magával ragadó harcokat a DualSense vezeték nélküli kontrollerrel haptikus visszacsatolásával, és a dinamikus motorfutamokat adaptív ravaszaival

 


© 1997, 2021 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. CHARACTER DESIGN:TETSUYA NOMURA/ROBERTO FERRARI LOGO ILLUSTRATION:©1997 YOSHITAKA AMANO