Gamedec (PS5)

 

Ha egy kompetitív játékos azt gondolja, hogy az ellenfele csal, ha a gazdag/híres személynek diszkrét segítségre van szüksége a digitális ügyei miatt, ha egy cég úgy sejti, hogy a digitális jelenléte szabotázs áldozata a céges versenytársak miatt, akkor ezeknek a virtuális játékvilágoknak a lakosai Game Decs-eket ("Game Detectives") vesznek fel, akik a kibertér szakavatott magánnyomozói. Te egy ilyen detektív vagy, aki bűnügyeket old meg a virtuális világokban.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2023.03.10
Kiadó Perp Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Köszöntünk XXII. századi Warsaw Cityben. A jövő technológiája annyira fejlett, hogy a „valóság" relatív, míg az „élet" és „halál" több jelentéssel rendelkeznek.

 

A virtuális világok az emberi természet régi problémáit idézi fel: vágy, lustaság, irigység és büszkeség.

 

Ha egy kompetitív játékos azt gondolja, hogy az ellenfele csal, ha a gazdag/híres személynek diszkrét segítségre van szüksége a digitális ügyei miatt, ha egy cég úgy sejti, hogy a digitális jelenléte szabotázs áldozata a céges versenytársak miatt, akkor ezeknek a virtuális játékvilágoknak a lakosai Game Decs-eket ("Game Detectives") vesznek fel, akik a kibertér szakavatott magánnyomozói.

 

Te egy ilyen detektív vagy, aki bűnügyeket old meg a virtuális világokban. Használd az eszed, hogy információt gyűjthess a tanúktól és a gyanúsítottaktól, hogy megoldhasd az ügyeket.

 

A díjnyertes Gamedec egy egyjátékos cyberpunk, izometrikus RPG, amely folyamatosan alkalmazkodik a döntéseidhez és sosem ítélkezik.

 

Jellemzők

 

  • Lépj kapcsolatba NPC-kel, hogy információkhoz juss és hozzáférj különböző dialógus opciókhoz, amelyek a döntéseidhez, a fejlesztett szakmai képességeidhez és megszerzett tudásodhoz mérten változnak.

  • Látogass meg számos virtuális világot - az álnok farmszerű környezettől kezdve, a dark-noir cyberpunk valóságokon keresztül, egészen a fantasy-n alapuló birodalmakig.

  • Használd a kódexedet és a következtetéseidet, hogy megfejtsd a tényeket és a bizonyítékokat, hogy aztán lezárhasd az ügyet. Találd meg a saját válaszodat és reagálj az etikádhoz, az becsületességedhez vagy a költői igazságérzetedhez mérten.

  • Formáld a karakteredet cselekvéseken keresztül, melyek mindegyike negatív vagy pozitív hatásokat biztosít - határozd meg hogyan akarod hogy viszonyuljanak hozzád a tulajdonságaid kiválasztásával, amelyek megfelelnek játékstílusodnak. Fejleszd a saját Gamedecedet a döntéseiden, választásaidon és cselekvéseiden keresztül.

  • Találkozz különböző karakterekkel mind a valóvilágban, mind pedig a virtuálisban, akik lehetnek barátságosak, de akár ellenségesek is - attól függően, milyen döntéseket hoztál a játék során.